Gigi Becali a dat recital la cununia lui Ianis Hagi! N-a mai fost nevoie de lăutari și de dansatori! Imagini epice cu patronul FCSB

eduard

În data de 25 decembrie 2023, Ianis Hagi și partenera sa de viață, Elena, au făcut cununia! La evenimentul cu ștaif din Capitală au fost invitate nume „grele”, printre care și Gigi Becali. Dar latifundiarul din Pipera a reușit să uimească printr-un gest făcut în fața tuturor! Patronul FCSB a pus mâna pe microfon, a cântat și a dansat la cununia lui Ianis Hagi! Imaginile sunt absolut epice! Vezi mai jos detaliile.

Bucuros și destins, Gigi Becali a fost filmat în timp ce cânta la microfon, pe ringul de dans, la cununia lui Ianis Hagi cu Elena. Imaginile sunt, cu adevărat, grăitoare! Patronul FCSB, îmbrăcat la costum, fredonează câteva versuri, apoi începe să danseze. „Hopa, hopa”, iar imaginile au ajuns imediat pe platformele de socializare acolo unde, de altfel, au fost îndelung comentate de utilizatori.

Gigi Becali, printre invitați, la evenimentul cu ștaif
Mulți dintre internauți au rămas uimiți de recitalul lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a „încins” ringul de dans și nu a „slăbit” pentru nicio clipă microfonul, semn că s-a simțit foarte bine la cununia lui Ianis Hagi și a Elenei. Imaginile sunt epice! De altfel, apariția patronului FCSB la petrecerea de cununie a fost impecabilă. Patronul roș-albaștrilor a ajuns la Fratelli la bordul unui Rolls-Royce, iar CANCAN.RO v-a arătat AICI imaginile în exclusivitate!

În luna octombrie, Ianis și Elena au avut petrecerea de logodnă. Iar Crăciunul a fost petrecut altfel anul acesta! Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, și „jumătatea” sa, Elena Tănase, au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă. Îmbrăcați eleganți, cei doi au fost nedespărțiți în prima zi de Crăciun. CANCAN.RO v-a prezentat detaliile în exclusivitate, AICI. La petrecerea de cununie au luat parte 400 de invitați, iar distracția a fost în toi.

Lasă un comentariu