Gică Giurcă, artist din Gorj, a vrut să se sinucidă în timpul unui apel video. Șotia tocmai îl părăsise și plecase cu cei doi copii

eduard

Gică Giurcă, un artist de muzică populară din Gorj, în vârstă de 42 de ani, a decis să își pună capăt zilelor. După ce a fost părăsit de soție, acesta a fost măcinat de depresie, fapt ce l-a împins în cele din urmă la gestul extrem. Totul s-a întâmplat în chiar în timpul unui apel video.

În ultima perioadă, viața artistului din Gorj nu a fost una prea roz. Acesta a fost părăsit de soție și cele două fiice ale sale, lucru care l-a adus în pragul unei depresii grele. După un lung șir de gânduri negre, cântărețul nu a mai făcut față și a vrut să se sinucidă.

Gică Giurcă a vrut să își pună capăt zilelor
Așa cum spuneam, în urmă cu ceva timp, Gică Giurcă a fost părăsit de soție. Femeia și-a luat cele două fetițe și a plecat de lângă bărbatul cu care nu se mai înțelegea. Însă, acest lucru l-a distrus pe cântăreț și l-a băgat în depresie, mai ales că era foarte apropiat de micuțe.

Măcinat de gândurile negre, Gică Giurcă a decis să își pună capăt zilelor. Bărbatul a recurs la gestul extrem, chiar în timpul unui apel video cu fosta parteneră. Din fericire, artistul a fost salvat de vecini, care au sunat imediat la 112.

Cântărețul a fost resuscitat la fața locului de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Ulterior, acesta a fost transportat la spital și este în stare gravă, fiind intubat.

Înainte de a-și pune planul negru în aplicare, Gică Giurcă a lăsat un ultim mesaj pe pagina de Facebook, în care le cere iertare celor cărora le-a greșit.

„Vreau să vă cer scuze tuturor cărora le-am greșit cu vorba sau cu fapta”, a fost mesajul bărbatului.

Lasă un comentariu