Ghicești cine este băiețelul din imagine în prezent? În copilărie, cunoscutul artist român a fost afectat de abuz.

eduard

Acum este un muzician renumit și apreciat de publicul din România și este tatăl unui băiețel de 7 ani, pe nume Ștefan.

Chupi, cu numele real Marius Cristian Ciupitu, este membrul trupei Mandinga și este personajul principal din imagine.

Sus, a fost victimă an abuzului în copilărie și a postat o fotografie cu el în mediul online de când era elev în clasele primare pentru a le arăta tuturor cât de amabil era.

Pe pagina de Facebook a trupei Mandinga, Chupi a scris „Chupi, cel mai simpatic elev!” în dreptul imaginii. Nu te uita la ochii tăi. Artistul a glumit spunând: „Aveam atenție distributivă!”

Chupi trăiește o poveste de dragoste minunată cu Cristina, partenera lui de viață, de mai bine de 17 ani. În vara anului 2014, an apărut un băiețel pe nume Ștefan în viața lor.

Sunt foarte emoționat, precum și familiile noastre.

Toată lumea s-a bucurat când au sunat telefonul. Sunt foarte bucuros! La scurt timp după ce a devenit tătic, artistul a spus: „Cristina se simte foarte bine, iar cel mic e tare gălăgios”.

În 2002, trupa Mandinga s-a format și a jucat jazz latin, salsa, merengue, latino și cumbia.

Piesa „Zaleilah” a formației a câștigat Selecția Națională 2012 cu 22 de puncte și a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2012, clasându-se pe locul 12.

Elena Ionescu, solista trupei, a părăsit formația la începutul lui 2016, iar Barbara Isasi a preluat locul ei pe 14 martie 2016.

noua membră an echipei. Au urmat apoi cântece în engleză și spaniolă, iar muzica a început să se apropie de pop și R&B cu elemente latino.

Lasă un comentariu