Gestul șocant al unor tineri în tramvaiul plin de călători, în plină pandemie

0

Unii nu se tem de coronavirus! Doi tineri au făcut un gest șocant în tramvaiul plin de călători. Imaginea a devenit virală.
Doi tineri și-au dat masca jos în tramvaiul plin de călători și s-au sărutat cu foc. Totul s-a întâmplat în Sofia, Bulgaria, în plină panemie. Fotografia a devenit virală și a fost postată pe grupul ”România ta”.

Comentariile au început să curgă. Unii îi apreciază pe tineri, dar și mai mulți îi condamnă pentru gestul lor. Autoritățile ne recomandă să purtăm măștile de protecție chiar și în aer liber, nu doar în magazine, mijloace de transport, mall-uri.
Femeie cu COVID-19, prinsă fără mască într-o stație de tramvai din Arad
O femeie de 52 de ani, care contractase Covid-19, a fost prinsă zilele trecute de jandarmii din Arad într-o stație de tramvai din oraș fără mască de protecție.

Jandarmii i-au solicitat femeii să se legitimeze, pentru că a încălcat legea și urmează să fie sancționată. Aceasta a refuzat cu insistență să dea relații cu privire la datele de identitate.
”După ce i-a fost adus la cunoștință faptul că va fi condusă la sediul Poliției pentru stabilirea identității, aceasta a cedat și le-a oferit jandarmilor datele solicitate. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit faptul că pe numele persoanei în cauză există o alertă de tip suspiciune persoană infectată cu coronavirus, drept urmare s-a luat legătura cu Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Arad, pentru confirmarea alertei. Conform autorității respective, femeia este declarată pozitivă la virusul SARS Cov-2 și figura în izolare la locul declarat, în perioada 24.10 – 06.11.2020”, a transmis Jandarmeria Arad.

Arădeanca a fost amendată cu 2.000 de lei, pentru nerespectarea perioadei de izolare, iar jandarmii au întocmit pe numele femeii acte de sesizare pentru zădărnicirea combaterii bolilor.