Gestul inedit făcut de Mona de la „Puterea Dragostei”. Fanii au felicitat-o pe loc

0

Mona de la „Puterea Dragostei” face gesturi caritabile pentru o familie nevoiașă. Tânăra mămică ajută o familie cu mai mulți copii care duc lipsă de hrană și de lucrurile esențiale pentru a trăi.
Mona de la „Puterea Dragostei” va deveni nașa unor copii născuți într-un mediu defavorizat. Familia locuiește în mediul rural și a mai fost vizitată de Mona, în urmă cu ceva timp. Atunci fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a strâns haine și mâncare, cu ajutorul urmăritorilor de pe Instagram, și a mers să le facă o bucurie copiilor. Acum Mona este decisă să le devină părinte spiritual.
Mona de la „Puterea Dragostei” sare în ajutorul unei familii nevoiașe
„Sâmbătă, 10.10.2020 voi merge la Vasilați pentru a boteza copilul unei familii ajutate de mine cât și de voi, și am rugămintea care aveți și mă puteți ajuta cu plapumi, pături și alimente pentru că nu au și vine frigul. Mulțumesc.” le-a transmis Mona de la „Puterea Dragostei” urmăritorilor de pe Instagram.
În prezent, Mona de la „Puterea Dragostei” locuiește în București alături de părinții și fiul său. Tânăra a ieșit de curând din cadrul show-ului de la Kanal D.