Gestul impresionant al unei copile de cinci ani. Fata a devenit eroină pentru mama ei

0

O copilă, în vârstă de cinci ani, a devenit propriul erou al mamei sale. Femeia se afla în stare critică. Povestea micuței a devenit cunoscută în întreaga lume.
O tânără mămică a trecut prin cumăna vieții. Femeia afirmă că a fost salvată chiar de copila ei de doar cinci ani. Mămica a mărturisit că lucrurile stăteau altfel dacă copila nu era alături de ea în dimineața în care i s-a făcut rău. Atunci Lashaunastey Turberville s-a întins pe canapea, însă starea de sănătate s-a înrăutățit. Dintr-o dată femeia nu a mai putut să se miște sau să vorbească, așa că micuța a sunat singură la numărul unic de urgență pentru a-și salva părintele.

La doar cinci ani, și-a salvat mama de la moarte
Lashaunastey Turberville, în vărstă de 39 de ani a povestit cum a trecut prin momente critice într-o dimineață. Salvarea a venit chiar din partea fiicei sale. Copila a apelat-o pe străbunica ei, apoi a alertat autoritățile.

„O auzeam când repeta în casa: o să sun la 911, o să sun la 911”, a povestit mama fetei.
În câteva minute au ajuns medicii care au luat-o de urgență la spital pe mămică. Specialiștii au constatat că a fost vorba de un episod sever de hipoglicemie diabetică, atunci când nivelul de zahăr din sânge scade periculos de mult.
Femeia a declarat că era la un pas de a muri dacă copila nu suna la ambulanță. Lashaunastey Turberville a mărturisit că și-a învățat copilul cum să apeleze autoritățile, încă de când micuța avea 3 ani.

„Este foarte important ca părinții să-și învețe copiii ce trebuie să facă în caz de urgență. M-a surprins cu adevărat. Nu a intrat deloc în panică”, a spus mama.

Mama copilei-erou a spus că fiica ei îi poartă o grijă și mai mare și o verifică des să vadă dacă se simte bine, în urma incidentului neplăcut. Mama speră că povestea lor îi va inspira și pe alți părinți să-și învețe copiii ce să facă în situații de urgență.