Gabriela Prisăcariu are probleme de sănătate. Soția lui Dani Oțil merge la recuperare: „Am o durere…

eduard

Gabriela Prisăcariu (31 ani) se confruntă cu probleme de sănătate. Soția lui Dani Oțil a dezvăluit că are hernie de disc, iar acum a început recuperarea.

Modelul, care are o comunitate de peste 200.000 de persoane pe Instagram, obișnuiește să își țină fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Iar acum, aceasta le-a dat vestea că, de o lună, are dureri puternice de spate.

Gabriela Prisăcariu are hernie de disc
Gabriela Prisăcariu a povestit în mediul online că are dureri foarte mari de spate din cauza unei hernii de disc. Aceasta a mărturisit că a fost la medic, care i-a dat un tratament și a trimis-o să facă recuperare.

„Încep o nouă săptămână așa cum am încheiat-o și pe cealaltă și anume cu recuperarea mea la spate. Am o durere cumplită de spate, care este acolo non-stop, indiferent că stau jos, indiferent că stau în picioare, indiferent că stau… Singurul lucru care mă relaxează e să mă întind pe podea. Am aflat recent că am o hernie de disc, de aici și această durere. Vin zilnic la recuperare! Am făcut RMN, am hernie de disc, fac recuperare, mi s-au făcut două injecții în spate, pentru că nu mă lasă această durere deloc, iar cu calmante și cu toate picăturile începe ușor, ușor să mă lase”, a povestit soția lui Dani Oțil pe InstaStory.

De asemenea, Gabriela Prisăcariu a spus că își dorește să revină la sală pentru a face exercițiile necesare pentru spate, dar momentant se concentrează asupra durerilor.

„După ce mă lasă și pe mine durerea trebuie să încep și exercițiile. Făceam foarte multă sală înainte, dar nu îmi lucram deloc mușchii spatelui și asta a fost o greșeală mare”, a precizat ea.

Cum se descurcă soția lui Dani Oțil cu Tiago, după diagnostic
Gabriela Prisăcariu a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o lună, iar medicii i-au interzis să ridice greutăți, astfel că aceasta nu ar avea voie să își ia în brațe fiul, Tiago. Însă, aceasta a descoperit un mod în care îl poate ridica pe băiat fără să își forțeze spatele.

„Ce m-a ajutat foarte mult… mi-am luat pentru acasă un brâu, corset și tot timpul cât stau cu Tiago folosesc acest brâu, pentru că nu am voie să-l ridic pe Tiago, dar este imposibil, așa că port acest brâu care mă ajută foarte tare, surprinzător îmi susține foarte bine toată zona spatelui”, a explicat Gabriela.

Gabriela Prisăcariu, la medicul estetician
Gabriela Prisăcariu a trecut pragul medicului estetician la începutul lunii noiembrie pentru o procedură care o ajută să scape de transpirație. Astfel, soția lui Dani Oțil a ales să își injecteze botox în zona axilelor.

Fotomodelul a povestiti, pe pagina sa de Instagram că face această procedură o dată pe an, pentru a nu mai transpira atât de mult.

„Și pentru că nu-mi place să transpir absolut deloc vin o dată pe an la domnul doctor să-mi facă botox la axilă. Mai întâi stau cu gheață, după care-mi face câteva injecții. Aș spune că nu sunt dureroase, dar merită, baba suferă la frumusețe”, a dezvăluit Gabriela Prisăcariu.

Potrivit experților în sănătate, injecțiile cu botox sunt o soluție la îndemână pentru tratarea hiperhidrozei primare, toxina botulinică blocând nervii responsabili cu activarea glandelor sudoripare.

Lasă un comentariu