Gabriela Cristea, anunț despre divorțul dureros: Când ești la pământ, nu mai ai unde

eduard

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, a oferit detalii cu privire la divorț. Despre ce este vorba, de fapt?
Gabriela Cristea a vorbit despre divorțul de Marcel Toader
Gabriela Cristea a afirmat că acum 11 ani, renunțase la visul de a construi o familie fericită. Totuși, totul s-a schimbat atunci când l-a întâlnit pe actualul ei soț, artistul Tavi Clonda.

Experiența divorțului de primul ei soț, Marcel Toader, care, între timp, a decedat, a fost un moment extrem de dificil pentru ea.

Gabriela Cristea a exprimat că visul ei cel mai mare în ceea ce privește familia a fost să aibă o familie împlinită, menționând că aceasta a fost mereu o aspirație profundă.

Acum 11 ani, ea credea că și-a încheiat acest vis, în urma unui divorț extrem de dureros, pierzând practic orice speranță și simțind că nu mai avea șanse în această viață.

Totuși, situația s-a schimbat atunci când a apărut „domnul de aici, din stânga mea”, descriindu-l ca pe un „Făt-frumos”, făcând referire la partenerul ei de viață, și menționând un moment amuzant asociat cu apariția lui în viața ei.

”Vizavi de familie, vreau să vă spun că visul meu cel mai mare a fost să am o familie împlinită. Acesta a fost visul meu dintotdeauna. În urmă cu 11 ani, încheiam visul acesta-așa credeam cel puțin în momentul acela…. Un divorț extrem de dureros, în care pierdusem practic, orice speranță. Și mă gândeam că nu mai am nicio șansă în viața asta. Voiam să încerc într-o viață viitoare. Până când a apărut domnul de aici, din stânga mea, ‘Făt-frumos’, dar călare pe un cal… ‘ce culoare avea mașina ta?’ Nu mai știu, albastră. Și m-a făcut să îmi schimb optica la 180 de grade”, a declarat Gabriela Cristea.

Familia împlinită, cea mai importantă
Gabriela Cristea a reflectat asupra unui moment dificil din viața sa, exprimând că, în momentul în care te afli într-o situație dificilă, ca un campion, nu mai ai unde să cazi atunci când ești deja la pământ, scrie viva.ro.

Ea a subliniat ideea că, în aceste momente, singura opțiune este:

să te eliberezi de energia negativă
să te ridici
Vedeta a transmis un mesaj de mulțumire și urări către cei prezenți, dorindu-le sărbători fericite și subliniind că, dacă au o familie împlinită, celelalte aspecte ale vieții vor veni de la sine.

”Și atunci mi-am dat seama că, atunci când ești la pământ-și cred că asta trebuie să fie și ideea unui campion. Când ești la pământ nu mai ai unde să cazi. Nu poți decât să te scuturi de energia negativă și să te ridici. Și în felul acesta ajungi pe cea mai înaltă treaptă. Vă mulțumesc mult de tot. Vă doresc să aveți sărbători cu bine și dacă aveți o familie împlinită, cu siguranță toate celelalte vor veni de la sine. Crăciun fericit!”, a încheiat Gabriela Cristea.

Lasă un comentariu