Gabi Bădălău a primit acces limitat la card. Mama afaceristului i-a verificat extrasele de cont, din timpul relației cu Bianca Drăgușanu

eduard

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au tot certat și împăcat de mai multe ori, în timpul relației lor care durează de doi ani. Ultima dată, și-au mai dat încă o șansă, ba chiar s-au mutat împreună, și au părut cât se poate de dispuși la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru.

Gabi Bădălău apare, destul de des, la petreceri de fițe, iar cheltuielile sunt pe măsură. Astfel, părinții i-au luat cardul la control și au fost surprinși să vadă pe ce anume se duc banii.

Afaceristul a primit acces limitat la card, potrivit Fanatik, care a documentat informațiile. Rodica Bădălău, mama omului de afaceri, a fost cea care a verificat extrasele de cont și, totodată, a luat o decizie neașteptată. Potrivit sursei citate, mama lui ar fi observat cum cele mai mari cheltuieli s-au făcut din timpul relației cu Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău. Cei doi s-au tot certat și împăcat în ultimele două luni. Astfel, Rodica Bădălău a decis să-i pună limită la card de 10.000 de lei la 24 de ore. Cu alte cuvinte, doar atât mai are voie afaceristul să cheltuie într-o zi.

Bianca Drăgușanu: „El este bărbatul pe care îl iubesc’
Deși relația celor doi a ieșit la iveală în urmă cu un an și jumătate, cei doi au avut parte de multe împăcări și despărțiri. Bianca și Gabi s-au tot certat și s-au împăcat, dar cu toate astea, situația este incertă. Se pare însă că blondina a decis să facă lumină în legătură cu relația ei.

El este un om deja destul de terfelit de presă pe anumite subiecte, eu am făcut o promisiune că n-o să mai vorbesc. Ne apropiem de 2 ani de relație, el este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune cu rele, am trecut prin diverse situații împreună, dar am rămas cu el. Dacă au trecut 2 ani înseamnă că există sentimente puternice, a declarat Bianca, pentru aceeași sursă.

„Acum nu știu…și dacă spun la altar sau pentru totdeauna, nu ști ce se poate întâmpla. De aia vreau să mă țin de promisiune și să merg pe principiul că un om valorează cât cuvântul lui.Viață este imprevizibilă, dar sentimentele sunt reale. Nimic nu este pentru totdeauna, nu ști ce se întâmplă mâine. Dacă aș fi reușit să-mi țin viața personală mai privată pesemne aș fi fost mai fericită, dar niciodată nu este prea târziu să încerc să fac asta, a mai continuat ea.

Lasă un comentariu