Fuego, mesaj emoţionant pentru mama lui adevărată. Unii încă trăiesc cu impresia că aceasta e Irina Loghin

eduard

Împodobeşte, mamă, bradul!” – acestea sunt melodia şi videoclipul care au indus impresia unora că mama lui Paul Surugiu (Fuego) ar fi Irina Loghin.

Desigur, aşa ceva nu este adevărat. Mama reală a artistului se numeşte Eugenia.

Cine este mama lui Fuego?
Paul Surugiu a publicat un mesaj emoționant către mama lui reală, Eugenia. Artistul a numit-o pe aceasta o „eroină” pentru sacrifiile uriașe pe care le-a făcut, alegând să își dedice viața formării lui.

„Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special.

Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru tresăririle ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi.

Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visele ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea din toți acești ani. M-a susținut necondiționat, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările!”, a postat Fuego.

O mamă cu simţul umorului
Fuego a mai zis că are o mamă spirituală, cu simţul umorului.

„Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericiri și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință.

Mulțumesc, mama! Și cred că și voi ar trebui să le mulțumiți mamelor pentru fiecare răsărit deplin. Iar cei care nu le mai aveți, să vă gândiți la ele ca la luminile ce vă înfrumusețează chipul. #PaulSurugiuFuego”, a mai scris Paul Surugiu.

Lasă un comentariu