Frunza de dafin în găleata cu mop: toate femeile au început să folosească asta

eduard

De ce ar trebui mereu să puneți foi de dafin în găleata cu mop: Nimeni nu se aștepta să fie atât de eficient
De aceea, mereu ar trebui să puneți foi de dafin în găleata cu mop. Nimeni nu s-ar fi așteptat că acest lucru ar fi atât de eficient.

Laurel în găleata de podea

Vă dezvăluim totul despre această metodă cu adevărat revoluționară și pe care nimeni nu ar crede că este și atât de economică. Consistă în adăugarea unor frunze de dafin în găleata tradițională a mătății pentru ca casa ta să strălucească ca niciodată. Nimeni nu s-ar fi așteptat că ar fi atât de simplu.

Curățarea casei și menținerea ei proaspătă
La curățarea casei, este absolut esențial să aloci și suficient timp pentru a spăla podelele. Măturatul și apoi spălatul podelelor sunt practici esențiale, deși adesea subestimate.

Curățarea podelei casei tale este foarte importantă pentru a elimina încărcătura bacteriană din locuința ta. De aceea, astăzi vă dezvăluim o metodă care vă va ajuta să mențineți podeaua proaspătă și mirosind frumos folosind allorină.

Pulizia casei

Curățarea casei

Mai întâi, însă, dorim să vă oferim câteva sfaturi foarte simple, de care suntem siguri că veți avea nevoie. În primul rând, vă recomandăm să spălați podeaua întregii case când este necesar sau cel puțin o dată pe săptămână.

Măturați podeaua și apoi spălați-o bine cu o mătură sau cu mopul clasic. Schimbați apa de mai multe ori și evitați să o lăsați prea mult timp pentru a preveni mirosurile neplăcute.

Spălați și mătura de mai multe ori, chiar și în mașină, înainte și după fiecare utilizare, pentru a vă asigura că casa rămâne cu adevărat curată și mirosind impecabil.

Puneți frunze de dafin în găleata cu mop
Mulți oameni se întreabă de ce ar trebui să pună frunze de dafin în găleata cu mop și astăzi vă dezvăluim de ce. În primul rând, trebuie să știți că această plantă poate oferi oricărei suprafețe un miros foarte proaspăt.

Dafinul are, de asemenea, proprietăți antibacteriene, ceea ce ar permite să păstrați podeaua lipsită de germeni și bacterii pentru o perioadă îndelungată.

Dafinul este, de asemenea, o plantă care acționează ca detergent pentru multe insecte. Din acest motiv, utilizarea sa este deosebit de recomandată în perioada de vară, când mulți insecte tind să invadeze casele noastre.

Această plantă poate și să lustruiască toate suprafețele la care este aplicată. În cele din urmă, fiind o plantă foarte comună și ușor de găsit în casele majorității italienilor, se dovedește a fi o soluție economică.

Allor în găleata cu mop
Utilizarea dafinului ca plantă de curățat podele este, așadar, o alegere cu adevărat bună din multe puncte de vedere, cum ar fi igiena și costul. Alegând dafinul, veți renunța la utilizarea produselor chimice adesea poluante pentru curățarea casei dumneavoastră.

Dar cum poate fi utilizat? Tot ce trebuie să faceți este să turnați puțină apă caldă în găleata cu mop și să rupeți 2 sau 3 frunze de dafin. Lăsați-le să se odihnească și apoi procedați la curățarea obișnuită a podelei casei dumneavoastră.

Una dintre acestea este faptul că nu este necesară ștergerea cu un dezinfectant chimic. De fapt, conform multor păreri, ștergerea cu apă și frunze de dafin ar trebui să fie suficientă atât pentru spălare, cât și pentru dezinfectare și parfumarea întregii case.

Lasă un comentariu