Fotografie rară cu fiica Oanei Cuzino. Naomi a împlinit 21 de ani. Ce facultate face tânăra

eduard

Oana Cuzino (52 de ani) a sărbătorit-o joi, 7 decembrie, pe fiica ei, Naomi Stern-Cuzino, care a împlinit 21 de ani. Cu această ocazie, fosta vedetă Pro TV a publicat două fotografii rare cu Naomi în mediul online.

Naomi este fiica Oanei Cuzino din fostul ei mariaj cu omul de afaceri Yoav Stern, de care a divorțat în anul 2015. Bărbatul s-a stins din viață în primăvara anului trecut.

Oana Cuzino a postat două fotografii rare cu fiica ei, Naomi, cu ocazia aniversării acesteia de 21 de ani. Vezi GALERIA FOTO
Fiica Oanei Cuzino a împlinit ieri, 7 decembrie, 21 de ani. Cu această ocazie, mama ei a publicat două fotografii rare cu ea pe rețelele sociale, alături de mesajul: „La mulți ani sclipitori și plini de încredere și entuziasm așa cum ești și tu, copil bun și frumos!”.

Naomi Stern-Cuzino este studentă la Psihologie la Universitatea Reichman din Tel Aviv, Israel. Fondată în 1994, Universitatea Reichman a devenit în 2021 prima universitate privată din Israel.

„Și-a propus să studieze Psihologia și mă bucur că are șansa să studieze lucruri minunate, la un nivel științific avansat, și să pună bazele unei cariere solide. Urmează o perioadă minunată de independență, tinerețe și energie, în toate planurile”, declara Oana Cuzino în 2020, pentru Libertatea.

Cum a pregătit-o Oana Cuzino pe Naomi pentru facultate
Distanța nu este un impediment pentru duo-ul mamă-fiică, Oana și Naomi fiind în continuare foarte apropiate.

„Noi două am discutat mereu înainte de a ajunge ea într-o etapă fiziologică nouă. Ce i se poate întâmpla ei sau prietenilor, colegelor și cred că asta a ajutat-o să se detașeze mai mult și să fie mai analitică și prudentă”, mai declara Oana Cuzino în 2020, pentru sursa citată.

„Așa că nu am trecut prin nicio sinusoidă în relație. Ne înțelegem minunat. Este un copil de o bunătate rară, foarte serioasă, respectuoasă și conștiincioasă. Nu a fost niciodată cazul de a o împinge de la spate la școală, fiindcă este ambițioasă și are planuri academice mari, pe care i le susțin”, a completat.

Naomi Stern-Cuzino, pasionată de sport
Urmând, asemenea mamei sale, principiile unei vieții echilibrate și sănătoase, Naomi a practicat mai multe sporturi de la vârste fragede, preferatul ei fiind wakeboardingul. A mai practicat înotul, baschetul, schiatul și echitația.

Deși este prezentă pe rețelele sociale, contul de Instagram al lui Naomi este privat. Acolo, tânără are 18 postări, 670 de urmăritori și urmărește 802 persoane.

Cum a murit fostul soț al Oanei Cuzino
După ce s-a retras de pe micul ecran, Oana Cuzino s-a dedicat propriului proiect, un website cu informații medicale, pe care îl definește drept „doctorul personal al fiecăruia în sănătate și lifestyle”. Oana Cuzino a absolvit UMF Carol Davila București în 1995, a devenit medic specialist geriatru în 2000, medic primar geriatru în 2004 și doctor în medicină tot în 2004.

Tatăl lui Naomi, Yoav Stern, a murit în primăvara anului 2022, în urma unui accident surprins de camerele de filmat. Imaginile îl arată pe bărbat urcând mai multe trepte. Ulterior face câțiva pași înapoi, cu spatele, se împiedică și cade pe beton. Omul de afaceri s-a stins din viață la spital.

Lasă un comentariu