Ultimate magazine theme for WordPress.

Fostul Principe Nicolae si sotia sa au impresionat la parada de la Alba Iulia cu tinutele acestora

0 1.088

Fostul Principe Nicolae si sotia sa, Alina-Maria Binder, au evidentiat faptul ca au simpatia majoritatii celor prezenti, intr-un mod placut, in cadrul ceremoniei dedicate Centenarului Marii Uniri organizata la Alba Iulia.

Costumul purtat de Fostul Principe Nicolae a avut o inspiratie militara, similara cu cele folosite de stra-strabunicul tau, Regele Ferdinant, iar sotia acestuia, Alina-Maria Binder, a fost imbracata intr-un matou croit cu motive traditionale romanesti.

Acestia au fost in centrul atentiei si pe data de 30 noiembrie, la Alba Iulia, cand au participat la depunerea de coroane la statuile Regelui Ferdinant si a Reginei Maria dar si la Ceremonia de Arborare a Drapelului Romaniei.

loading...

„A fost un moment emotionant si ma bucur ca am fost prezenti si am facut parte din acest moment. Am mari emotii, fiindca este un loc foarte legat de familia mea si e important pentru noi toti romanii sa fim uniti si sa fim aici, astazi si maine ( 30 noiembrie – 1 decembrie ).

In 100 de ani, tara a progresat foarte mult si trebuie sa invatam mult din trecut, sa invatam ce sa facem in viitor. Putem sa invatam foarte multe de la Regele Ferdinant si Regina Maria, au facut multe lucruri pentru tara noastra”, a declarat fostul principe cu ocazia depunerii de coroane de flori.

„Sa avem respect, sa fim uniti si sa fim mandri de tara noastra”, le-a transmis acesta romanilor de Ziua Nationala a Romaniei.

tinutele-in-care-fostul-principele-nicolae-si-sotia-sa-au-impresionat-la-parada-de-la-alba-iulia-21220

ProTV a transmis un in premiera un documentar color si cu sunet foarte apropiat de realitate, despre Regina Maria.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata