Foste concurente de la Insula iubirii susțin că ar fi fost hărțuite sexual și abuzate emoțional în timpul emisiunii: „Agresarea colegei mele când a cerut să plece…”

eduard

Mai multe femei care au participat la Insula iubirii de-a lungul tuturor sezoanelor, au declarat că ar fi fost hărțuite sexual, jignite și abuzate emoțional de ispite. Acestea au declarat că le-a fost teamă să dezvăluie mai devreme cum erau tratate în emisiune, de teama contractului semnat în prealabil și a clauzelor.

După mai bine de 7 sezoane,foste concurente de la Insula iubirii au făcut dezvăluiri surprinzătoare. Temându-se de contractele semnate în prealabil, acestea nu decis să nu vorbească despre abuzurile la care ar fi fost supuse în emisiune. Totusi, se pare că episodul în care ispita Oana Monea a fost atinsă împotriva vointei sale, le-a determinat să vorbească.

După mai multe sezoane de Insula Iubirii, foste ispite și concurente care au făcut parte din show-ul difuzat de Antena 1, au dezvăluit că ar fi fost hartuite sexual și ar fi primit jigniri din partea „ispitelor’, dar si din partea producătorilor emisiunii.„Pe ispitele feminine (producătorii) le numeau «zdrențe», iar concurenții aveau porecle oribile precum «suma tuturor vomelor»’, a povestit una dintre femei pentru Libertatea.ro.

Concurentele s-au temut de contractele semnate în prealabil și de clauzele care favorizează postul de televiziune, iar abia acum au decis să vorbească. Se pare că episodul cu Oana Monea în care era atinsă împotriva voinetei sale de Marius Moise, le-a determinat să facă dezvăluiri neașteptate.

Diana Pîslaru sau DeeDee, concurentă la Insula Iubirii în anul 2018, alături de iubitul ei Robert, a pleacat din Thailanda accidentată la picior. Aceasta a fost prima concurentă dată în judecată de Antena 1. Acum, fosta concureta a fost dezvăluiri neașteptate. „Eram îndemnate frecvent să ne «distrăm» și să consumăm alcool, ispitele masculine având deja băuturile preparate în pahare pentru noi și insistând să bem, că poate «ne îmbătăm mai repede». Existau glume între ei cum că am avea stimulente puse în băuturi, pentru că în Thailanda sunt legal’Agresarea colegei mele, când aceasta a cerut să plece din emisiune, a fost pur și simplu ceva de nedescris. Să fii efectiv înconjurată și înjosită din toate părțile… M-a făcut să mă tem în legătură cu ce mi se va întâmpla dacă cer să plec’, a spus aceasta pentru sursa citată mai sus.

Elena Stroe: „Ne vorbea urât, ne ridiculiza sau ne jigneau”
Elena Stroe, concurentă în anul 2016 la Insula Iubirii, a dezvăluit că la început, lucrurile erau normale, dar ulterior, atitudinea producătorilor și a staff-ului s-ar fi schimbat.

„În primă instanță, atitudinea producătorilor era de prietenie. Aveai senzația ca te susțineau, că sunt empatici. Însă era doar de fațadă. Odată ajunși în Thailanda, lucrurile au început să se schimbe, puțin câte puțin.

„Radu ne vorbea urât, ne ridiculiza sau ne jignea indirect destul de des, lucruri care erau tăiate la montaj. Ne făcea să ne simțim ca niște femei proaste și ușoare.

M-a întrebat care îmi este tariful pe partida sexuală și dacă 300 de bahți (monedă thailandeză, echivalentul a 38 de lei) este suficient pentru mine’, a mărturisit Elena.

Montam emisiunea și țineam castinguri cu noii înscriși. Pe ispitele feminine (producătorii) le numeau «zdrențe», iar concurenții aveau porecle oribile precum «suma tuturor vomelor», spune ea. Mai mult, afirmă, producătorii o forțau să mintă pe rețelele sociale pentru a întreține imaginea show-ului. Îmi impuneau să scriu lucruri urâte pe Facebook despre concurenții din sezonul care se difuza în momentul acela. Să zic că ei mint cu tot ce spun. Să îi denigrez și să prezint emisiunea ca fiind perfectă’, a dezvăluit Elena.

Lasă un comentariu