Fosta soție a vedetei Baywatch, Jeremy Jackson, a ajuns om al străzii! A fost văzută în timp ce căuta în gunoaie, trăgând un căruț după ea

0

Fosta soție a starului Baywatch, Jeremy Jackson, pe numele ei Loni Willison, a fost văzută în timp ce căuta printre gunoaie, trăgând un căruț după ea.

Femeia a devenit om al străzii, în Los Angeles, de mai bine de doi ani, după ce a dispărut subit și găsită în timp ce se afla într-o stare nu foarte bună. Se pare că femeia trăiește pe străzi de mai mult timp, însă jurnaliștii de la Dailymail au descoperit-o abia în anul 2018, octombrie. Un vechi prieten a încercat chiar să o ajute și să o ducă la un specialist în reabilitarea drogurilor, oferindu-i 90.000 de dolari pentru tratament. Dar Loni s-a întors pe stradă și nu a mai fost văzut până în octombrie 2020.

Fosta soție a vedetei Baywatch, Jeremy Jackson, a ajuns om al străzii. Ce face acum
Ea și starul de la Baywatch, Jeremy Jackson, s-au despărțit în anul 2014, apoi starea materială a femeii a început să se degradeze încet, încet, astfel fiind zărită pe străzile din Los Angeles în timp ce caută printre pubelele de gunoaie și stând cu ceilalți oameni. În anul 2016, potrivit Dailymail, femeia a ajuns pe străzi. Femeia de 37 de ani a stat un an fără să se spele pentru ca nimeni să nu o agreseze. Femeia se plimba pe stradă fără să fie încălțată, ci doar într-o pereche de ciorapi.

Dacă înainte era super sexy, blondină, frumoasă și îngrijită, acum fosta soție a actorului din Baywatch abia dacă găsește o zonă unde să meargă să își facă baie. Nu mai este Loni Willison pe care o știa toată lumea înainte de anul 2016. Acum, fosta soție a starului se descurcă de pe o zi pe alta și caută mereu în gunoaiele de pe străzile Los Angelesului.

Loni Willison, dependentă de droguri
Fosta soție a actorului din Baywatch suferă de ani buni din cauza dependenței de droguri, dar și a problemelor mentale.

Inclusiv proprietarul unei clinici de dezintoxicare s-a oferit să o ajute și să o trateze gratis. Din păcate, și el s-a lovit tot de un refuz. Loni a explicat că se descurcă bine, dar și că nu are nevoie de ajutor. De asemenea, ea a menționat că duce o viață pe placul său, în ciuda faptului că mănâncă din gunoaie.

“Pot să trăiesc pe cont propriu. Am tot ce-mi trebuie în acest moment. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să văd pe nimeni. Nu am un telefon, am mâncare și un loc în care să dorm. Găsesc în mâncare în coșuri de gunoi și lângă magazine. E foarte multă acolo”, a mai explicat ea în urmă cu ceva timp.