Florin Ristei, surprins cu una dintre concurentele show-ului în care este jurat

0

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii „XFactor”. La numai câteva săptămâni după ce a cucerit publicul cu vocea sa puternică, una dintre concurente a apărut în brațele unui dintre jurații emisiunii.

Naomi Hedman, care a cucerit pe toată lumea cu frumusețea sa, dar și cu vocea sa, a fost surprinsă alături de nimeni altul decât Florin Ristei, care i-a dat o mână de ajutor pe scenă pentru a trece de audiții.

Datorită piesei pe care au cântat-o împreună, Naomi a primit patru de „DA” și a intrat în echipa Deliei, iar duetul ei cu Florin a ajuns să fie extrem de urmărit și pe Youtube.
Florin Ristei și concurenta s-au dat de gol pe rețelele de socializare. Se pare că juratul de la XFactor și Naomi trăiesc o frumosă poveste de dragoste în afara platourilor de filmare și nu se mai ascund.
Naomi și câștigătorul de la X Factor care a devenit jurat apar în mai multe imagini pe Instagram îmbrățișați, iar zâmbetul de pe fața lui Naomi nu sugerează decât un singur lucru. La scurt timp, Naomi s-a filmat alătiri de Florin în mașină, în timp ce acesta cântă.

Florin Ristei și Carmen Grebenișan, extrem de apropiați în Asia
De câteva săptămâni, Florin Ristei a intrat în echipa emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” și, încă de la intrarea sa în showbiz, a fost extrem de discret în legătură cu viața sa personală. Fanii săi au putut vedea fugitiv frânturi din viața sa personală. În timpul emisiunii din Asia, în care a fost concurent alături de fratele său, Florin Ristei s-a apropiat foarte mult de Carmen Grebenișan și toată lumea crede că cei doi vor fi împreună, însă aceștia au spus că sunt doar amici și nimic mai mult. De altfel, de câteva luni, Carmen trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Militaru și s-a mutat cu acesta în casă nouă.