Florin Pastramă, gelos pe Jador. Ce s-a întâmplat între artist și Brigitte

0

Soțul lui Brigitte, Florin Pastramă, a avut recent un episod în care a dovedit că este gelos pe Jador, tocmai din cauza soției sale. Totul ar fi pornit de la o postare făcută de Brigitte, legată de ultima melodie a artistului. Și pentru că Jador a reacționat cu un pupic la postarea Brigittei, Florin a luat foc…

Florin Pastramă și-a ieșit din minți. Soțul lui Brigitte a făcut o criză de gelozie din cauza carismaticului Jador. Și totul a pornit de la un emoticon transmis de artist brunetei, care i-a dat motive de gelozie lui Florin Pastramă.

Totul s-a petrecut de curând și s-a aflat după ce Brigitte și Florin Pastramă au fost invitați la Xtra Night Show. Aici, cei doi au povestit care a fost motivul care l-a scos din minți pe Florin și ce i-a făcut Jador soției sale.

Florin Pastramă, gelos pe Jador
Bruneta a povestit că incidentul ar fi pornit de la o melodie a artistului. Brigitte ar fi postat videoclipul respectivei piese pe contul său de socializare, iar de aici toata reacția furibundă a soțului ei.

„Mi-a făcut-o urât de tot. Am postat ceva cu Jador și eu am ales o melodie de fundal, iar el a făcut semnul ălă de pupic, că am găsit eu melodia aceea și el (n.r. – Florin) a luat telefonul, a văzut și a început să vorbească cu Jador, că noi eram atunci certați de vreo două zile. L-a făcut pe Jador terci și varză. Îți dai seama ce rușine”, a declarat Brigitte la Xtra Night Show.

Soțul brunetei și-a justificat imediat reacția, motivând faptul că nimeni nu ar trebui să-i trimită mesaje partenerei lui. De ase
Ce l-a deranjat la Jador
Florin Pastramă a precizat că nu a fost deranjat de emoticonul reprezentând un pupic, pe care i l-a trimis Jador lui Brigitte. Mai mult, a fost iritat de reacția tânărului artist, atunci când a fost luat la întrebări.

„Dacă a fost la un eveniment cu mai multă lume, de ce a făcut poză doar cu el și nu cu toți. Eu l-am întrebat de ce i-a dat pupic nevesti-mii și el mi-a spus: «Cred că glumești». Putea să spună: «Frate, stai liniștit, am dat din respect sau ceva». Mai spun încă o dată, nu îi mai dați mesaj lui Brigitte pentru că vorbiți cu mine”, a adăugat și Florin Pastramă.

Brigitte și Florin, un cuplu controversat
Florin Pastramă și Brigitte formează un cuplu foarte controversat. Cei doi au trecut împreuna atât prin momente plăute cât si prin unele mai grele. Cu toate acestea, se pare că dragostea dintre cei doi este mai puternică. Cei doi au trecut împreună peste fiecare cumpănă și par mai uniți și mai îndrăgostiți ca niciodată.

Una dintre prblemele cu care s-a confruntat cuplul s-a petrecut anul trecut. Atunci fiul cel mare a lui Brigitte apărea pe la diverse emisiuni TV, unde povestea despre conflictul pe care îl are cu mama sa. Tânărul, care locuia la vremea respectivă împreună cu sora lui cea mică, mama sa și soțul acesteia a părăsit locuința familiei și un adevărat scandal s-a iscat în casa familiei Pastramă.

Oricum, faptul că Florin Pastramă este gelos pe Jador arată cât de posesiv este soțul lui Brigitte, fapt relevat de mai multe ori de-a lungul timpului.