Florin Călinescu s-a mutat la țară

eduard

Florin Călinescu a dat Capitala pe traiul de la țară. Simpaticul jurat al emisiunii ”Românii au Talent” s-a mutat, pe perioada pandemiei, în comuna Băbana din județul Argeș.

Acolo se ocupă de creșterea animalelor, de gătit și alte treburi gospodărești. Viața de la țară se pare că-i priește de minune și își aduce aminte cu nostalgie de vremurile copilăriei, trăite fără tehnologia din ziua de azi.

Florin Călinescu s-a retras la țară. Are în gospodărie peste 100 de animale
La 135 de kilometri de București, în comuna Băbana din județul Argeș, timpul pare să se fi oprit în loc. Oamenii își duc traiul liniștiți, departe de agitația marilor orașe.

Pesemne că acest lucru l-a îndemnat și pe Florin Călinescu, juratul de la Românii au Talent, să se retragă din tumultul Capitalei și să se stabilească, pentru o perioadă, aici.

În plus, nici restaurantul pe care îl deține în București nu mai este deschis din cauza stării de urgență. Și cum filmările pentru emisiunea de pe Pro TV au fost suspendate și ele, actorul a decis că ar fi mai bine să se ocupede de gospodăria moștenită de la părinții lui. Iar de treabă nu se poate plânge, căci la câte animale are, nu sta o clipă.

„În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a declarat vedeta

Amintiri din copilăria lui Florin Călinescu
Așa cum a declarat, Florin Călinescu s-a născut în Timișoara, dar o parte a copilăriei și-a perecut-o pe ulițele din Băbana. Departe de era tehnologiei și a gaget-urilor care îi fac pe copii să nu mai iasă din case în ziua de azi, actorul își amintește cu nostalgie, clipe frumoase trăite în sânul comunității de la țară.

De la zielele geroase de iarnă, în care săniușul era bucuria supremă a oricărui copil și până la jocurile copilăriei pe care astăzi rar le mai întâlnim la cei mici, actorul rememoreză clipele cele mai frumoase din această perioadă.

„Cu trecerea vremii, mă gândesc la multe lucruri din copilărie. De exemplu, de ce nu mai e zăpadă şi loc de săniuş. Noi ne dădeam cu sania aproape de casă şi aveam grijă doar să nu treacă vreo maşină. Şi nici nu prea treceau maşini pe atunci.

Acum, pentru a merge la zăpadă, eşti nevoit să pleci la munte sau undeva departe de casă. Nu mai există poveşti la bradul de Crăciun. Poate din cauza schimbărilor climatice. Mai vedeţi copii care se joacă, de dimineaţă până seară, până la leşin, «Lapte gros» sau «Leapşa»?! Acum bucuria e un laptop, o tabletă”, a mai spus actorul.

Lasă un comentariu