Florin Călinescu a ales să se retragă la țară. Are 83 de găini și 5 porci…Dar iată cu ce mașină se plimbă

eduard

Florin Călinescu se retrage la țară atunci când simte nevoia să-și încarce bateriile. Actorul deține o gospodărie impresionantă la Babana, județul Argeș.

Acolo se bucură de liniște și are grijă de animalele care îi sunt atât de dragi.

Florin Călinescu a vorbit despre viața la țară și tot ce îl bucură acolo, în comuna copilăriei sale, unde s-a retras. Călinescu are găini, porci, bibilici și câini.

“Am o gopodarie cu purcei, rate, bibilici, gâște. Am și o vulpe pe care nu am prins-o încă, din spatele casei. Eu de mai mulți ani de zile trăiesc în felul acesta și nu mi se pare că este ceva special. Nu am percepția unui apartament sau a unei garsoniere, stau pe pământ și ies mereu în curte”, a declarat Florin Călinescu.

“În comuna Babana s-a născut tata și aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viața la țară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieți și trei fete, 42 de bibilici, 9 gâște, doi câini lupi și doi Schnauzeri pitici. Am avut și capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare și l-am dat pentru că se ținea de rele”, a mai spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu este îngrijorat de soarta copiilor din zilelele noastre
Florin Călinescu și-a amintit cu drag de copilărie și este îngrijorat de soarta copiilor din zilelele noastre, care nu se mai bucură de natură și jocuri energice ca altă dată.

„Cu trecerea vremii, mă gândesc la multe lucruri din copilărie. De exemplu, de ce nu mai e zăpadă și loc de săniuș. Noi ne dădeam cu sania aproape de casa și aveam grijă doar să nu treacă vreo mașină. Și nici nu prea treceau mașini pe atunci. Acum, pentru a merge la zăpadă, ești nevoit să pleci la munte sau undeva departe de casa. Nu mai există povești la bradul de Crăciun. Poate din cauza schimbărilor climatice. Mai vedeți copii care se joacă, de dimineața până seara, până la leșin, «Lapte gros» sau «Leapșa»?! Acum bucuria e un laptop, o tabletă”, a mai spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu a fost surprins în urma cu ceva vreme, în timp ce conducea un SUV militar vechi, dar foarte mare. După aceea, juratul de la PRO tv a făcut o schimbare și a trecut la o mașină modestă. Mai exact, actorul și-a luat o mașină mică pentru a se strecura mai ușor în traficul din București. Potrivit Cancan.ro, acum ceva timp, actorul a fost surprins la cumpărături, dar nu a mai venit nici cu SUV-ul, nici cu gărgărița, ci cu o dubă marca Ford.

Lasă un comentariu