Flavia Mihășan, primele fotografii cu burtica de gravidă! Vedeta este însărcinată în patru luni

0

Flavia Mihășan a dat vestea cea mare. Vedeta este însărcinată pentru a doua oară. Cum au reacționat fanii?

Flavia Mihășan, fosta asistentă Tv, este în culmea fericirii de când a aflat că este din nou însărcinată. Frumoasa mămică a postat zilele trecute primele fotografii cu burtica de gravidă, iar internauții au fost în extaz. Reacțiile nu au întârziat să apară, vedeta fiind asaltată cu mii de mesaje din partea fanilor.

Tânăra, în vârstă de 36 de ani, a declarat că este însărcinată în 4 luni și jumătate, fiind extrem de emoționată de faptul că va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Flavia și iubitul ei, Marius Moldovan, mai au un băiețel de un an și șase luni.

„(…). Sunt deja la jumătatea sarcinii și habar n-am când a trecut timpul. (…) #maternityWear #20weekspregnant (…)”, a scris Flavia pe contul ei de Instagram.
“Superbă mămică”, Adorabilă”, “Naștere ușoară îți doresc”sunt trei dintre comentariile strânse de postarea graviduței.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan, o familie împlinită
Flavia Mihășan și soțul ei s-au cunoscut la repetițiile pentru proiectul „Mamma Mia!” și de atunci au rămas nedespărțiți. Cei doi s-au logodit în luna mai a anului 2019, iar în luna iunie vedeta a adus pe lume primul copil.

Marius Moldovan este actor, fotomodel și dansator profesionist, intrând în atenția publicului odată cu participarea la „Românii au talent”, în anul 2017. Acesta a uimit jurații și fanii celebrului show de talente cu un număr inedit, alături de Hera Alexandra Zaulet.

Marius Moldovan s-a născut în Bistrița, dar în cele din urmă s-a mutat la Cluj pentru a-și continua studiile. După absolvirea liceului însă, tânărul a venit în București, unde a urmat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. În prezent, actorul lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat și administrează o sală de box din orașul natal.