Fiul lui Sile Cămătaru a turbat după ce a fost părăsit de iubita siliconată şi a trecut la ameninţări: „Unii oameni vor regreta că te-au tratat greșit”

0

Dani Balint și Giorgiana au avut o relație de aproape 6 luni, presărată cu certuri și împăcări.
În urmă cu aproape două săptămâni, Giorgiana, iubita lui Dani Balint, și-a anunțat amicii de pe contul de socializare că este singur. Mai mult, blonda siliconată a șters și toate fotografiile în care apărea împreună cu fiul lui Sile Cămătaru, cele mai multe făcute în vacanța de la mare.
Giorgiána l-a părăsit pe Dani Balint din cauza crizelor frecvente de gelozie ale acestuia, mai ales că ea are sute de admiratori virtuali care o complimentează pentru calitățile fizice. La puțin timp după despărțire, fiul lui Sile Cămătaru a postat un mesaj care seamnănă a avertisment adresat Giorgianei.
Fiul lui Sile Cămătaru e supranumit „Leul Bucureștiului”
“Va veni o vreme cand unii oameni vor regreta ca te-au tratat gresit”, a scris Dani Balint. “Si pe unii o sa ii și doară”, a reacționat un amic al acestuia. „100%, te pup fratelo”, a confirmat fostul iubit al Giorgianei. „Mare caracter, mare dulceata si finetze… Leul Bucurestiului”, l-au lăudat prietenii pe Dani Balint.

Cea mai mare ceartă dintre Dani și Giorgiana s-a petrecut în vară, când cei doi au fost invitați la o petrecere la Iași. După ce și-au spus câteva vorbe grele, Giorgiana a plecat de la petrecere cu Mercedesul ei, făcut cadou de Dani, și a intrat cu el într-un gard. Poliția venită la faa locului a constatat că Giorgiana a consumat băuturi alcooloce, astfel că s-a deschis dosar penal.