Fiul lui Anghel Iordănescu, botez cu ștaif pentru Zenaida, a doua lui fetiță. Ce nași a avut micuța

eduard

Fiul lui Anghel Iordănescu, Andrei, și soția lui au devenit părinți pentru a doua oară în luna iulie. Nora fostului antrenor, Oana, a adus atunci pe lume o fetiță de nota 10, care poartă numele Zenaida.

Zile trecute, cei doi și-au botezat micuța, iar nași le-au fost Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele. Evenimentul a avut loc la Timișoara, orașul de unde provine Oana.

Andrei Iordănescu și-a botezat fetița de două luni
„Cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primește” (Matei 18, 5). Încă un membru în familie! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă o fetiță de 10. Mulțumesc lui Dumnezeu și Maicii Domnului pentru o așa bucurie imensă şi nu în ultimul rând soției mele pentru efortul depus și pentru că mi-a dăruit încă o minune, fetița noastră Zenaida! 16.07.2023 – 3110 gr și 50 de cm!”, scria Andrei Iordănescu, într-o postare pe Facebook, în ziua cea mare.

Acum, când a fost creștinată, ca și atunci, când a venit pe lumea, cei doi au trăit emoții puternice. Marcat de eveniment a fost și fostul selecționer Anghel Iordănescu.

Gabi Firea a purtat o rochie din colecția Danei Budeanu
Gabi Firea a etalat la ceremonie o rochie din mătase, bej cu maro, ce poartă semnătura Danei Budeanu și are un preț de achiziție de 1000 lei, iar soțul ei, Florentin Pandele, și-a făcut apariția în costum negru și cămașă albă.

“Iubiților și frumoșilor, care ieșiți din apa Botezului, așezați-vă la ospățul pe care vi l-a gătit Fiul Tatălui, Care a pus întru voi lumina Sa!” – Sfântul Efrem Sirul.

Zenaida, azi ai intrat în rândul creștinilor. Sā-ți fie viata binecuvântatā, sā umpli sufletul de bucurie pārinților, Oana și Andrei, bunicilor materni, Liliana și Marius, precum și celor paterni, Valeria și Anghel.

Îngerul pāzitor primit azi în timpul Tainei Sfântului Botez sā te protejeze întreaga viață!”, a fost mesajul postat de Gabi Firea, pe o rețea de socializare.

Oana și Andrei Iordănescu au două fetițe
Oana și Andrei Iordănescu mai au o fetiță, pe Xenia. Ba mai mult, atunci când a primit vestea că va fi din nou tătic, Andrei și-a arătat încântarea și a recunoscut că își dorește o surioară pentru prima născută.

”A fost o veste care ne-a luat prin surprindere, ne-am bucurat foarte tare și speriat în același timp, deoarece responsabilitatea creșterii unui copil este foarte mare, însă venirea unui copil pe lume este mereu un motiv de bucurie”, spunea Andrei Iordănescu, cu câteva luni în urmă, la Antena Stars.

El se declara fericit pentru Xenia, care va avea cu cine să împartă totul. ”Tot fetiță îmi doresc, ca Xenia să mai aibă o surioară și să crească așa cum am crescut eu cu Alexandru. Acum am experiența creșterii unei fetițe și mi-ar fi mai ușor”, mărturisea el.

Oana și Andrei Iordănescu, o dragoste fără sfârșit
Oana și Andrei Iordănescu și-au unit destinele pe 17 ianuarie 2021, iar evenimentul a fost unul cu ștaif. Fiul fostului selecționer și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea dintre ani. „Din octombrie am vrut să facem nunta. A fost pandemia, nu s-a putut. Între timp ne-am pregătit. A fost și o nuntă diferită față de alte nunți tradiționale, pentru că noi am căutat costum, rochie, verighete înainte s-o cer.

Am cerut-o în iarnă, chiar în noaptea de Revelion. Nu se aștepta. Se aștepta s-o cer chiar la 12 noaptea, a fost foarte dezamăgită. Am cerut-o la jumătate de oră după”, povestea fiul lui Anghel Iordănescu.

Lasă un comentariu