Fiul cel mare al lui Cășuneanu a divorțat după 12 ani de relație. Cei doi au o fetiță

0

Așadar, după 12 ani de relație din care a rezultat o fetiță, fiul cel mare al lui Cășuneanu, „regele asfaltului”, a divorțat de Ana Maria. Însă, chiar dacă povestea de iubire dintre cei doi s-a stins, Costel este foarte implicat în creșterea fiicei sale. Oricum, rămâne de văzut cum se va sfârși această despărțire, deoarece la mijloc se află și o impresionantă avere.

Se pare că pentru unii e mai mare chinul să împartă banii, decât să-și plângă iubirea dusă și apusă. Cumva, în această situație se află și Costel Cășuneanu. El, moștenitorul unei averi de peste 250 de milioane de euro, iar ea, domnița care i-a fost alături 12 ani și care acum 7 ani i-a dăruit o fiică. Intriga spune că cei doi sunt în pragul unui divorț, iar acum au ajuns la momentul în care fiecare trebuie să plece cu ceva în dotare. Iar la mijloc sunt multe milioane până la urmă…

Fiul cel mare al lui Cășuneanu a divorțat
Zilele trecute, Costel și Ana Maria au ieșit la un restaurant, unde au încearcat să pună totul la punct. Cel puțin asta reiese din imaginile realizate de paparazzi Ciao.ro care i-au surprins pe Costeluș Cășuneanu și pe mama copilului său, Ana Maria, la o terasă din Capitală. Cei doi, cel mai probabil, au tranșat datele problemei și au încercat să facă în așa fel să fie bine. Triști, abătuți, ca doi străini, cei doi foști parteneri de viață au discutat unul cu altul, dar parcă nu le-a ieșit prea bine. La el cel puțin a fost evident. Costeluș părea mai degrabă fascinat de porția de cartofi prăjiți din fața lui, decât de obligațiile pe care le are față de fosta jumătate.

Chiar dacă s-a despărțit de mama copilului lui, apropiații spun că fiul cel mare al „Regelui Asfaltului” este puternic implicat în creșterea celei mici. Cei doi foști parteneri au reușit să separe foarte bine povestea lor ca și iubiți, de povestea lor ca și părinți.
Cu ce se mândresc cei doi
Altfel spus, ambii părinți se pot lăuda cu câte un succes personal. De exemplu, înainte să intre în familia multimilionarului, Ana Maria a fost model de talie internațională. Descoperită de Dana Săvuică, Ana Maria a avut prezentări în Italia, Franța și chiar Jamaica.

De cealaltă parte, fiul milionarului Cășuneanu s-a lăudat întotdeauna cu pasiunea pentru bolizi cu mulți cai putere. Despre el se știe că este românul care a adus primul Bugatti în România. În urmă cu mai bine de 10 ani, bărbatul plătea aproximativ 1,5 milioane de euro pe un Bugatti Veyron, considerată cea mai scumpă mașină din lume, la acea vreme.

Acestea fiind spuse, din moment ce fiul lui Cășuneanu a divorțat, nu ne rămâne decât să urmărim în continuare telenovela dintre juniorul milionar și fostul model internațional.