Fiul Andreei Mantea, agresat de colegi: „A venit acasă vânăt o dată, de două ori…”

0

Andreea Mantea a povestit în cadrul unei emisiuni TV că fiul său, David, a venit de mai multe ori acasă lovit de colegii săi. Deși l-a îndemnat să se apere în astfel de situații, răspunsul băiețelului său a uimit-o pe vedetă.

Invitată la emisiune Teo Show de la Kanal D, Andreea Mantea a venit însoțită de David, băiețelul ei în vârstă de șase ani. Micuțul a povestit că are la școală un coleg care l-a zgâriat pe față.

Fiul Andreei Mantea, agresat de colegi: „A venit acasă vânăt o dată, de două ori…”Fiul Andreei Mantea, agresat de colegi: „A venit acasă vânăt o dată, de două ori…”

Nu l-a zgâriat, a vrut să-i scoată ochiul. Asta a fost picătura care a umplut paharul, a intervenit Andreea Mantea.

Vedeta a povestit că fiul ei, timp de două săptămâni, a venit acasă murdar, plin de vânătăi pe mâini și pe picioare, ba chiar și cu zgârieturi pe față. Băiețelul i-a luat apărarea unei colege.

Aici nu mai vorbim de o răutate, vorbim de lucruri mult mai grave. Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez, să nu zică lumea că îi iau eu apărea, că sunt exagerată. Dar când e vânăt pe ambele picioare și pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu, măcar să-l ții la distanță? Eu vreau să se apere. Zice: mama, stai, că e mic, eu nu pot să lovesc un copil, nu pot să fac rău. Acest copilul parcă e coborât din Rai. Are o bunătate fantastică”, a declarat Andreea Mantea, potrivit playtech.ro.