Fiica lui Mugur Mihăescu, Ivona, s-a logodit! Cum arată inelul și cum se înțelege actorul cu…

eduard

Fiica lui Mugur Mihăescu, Ivona, s-a logodit cu iubitul ei, Vlad Gabura, în Anglia, unde s-au cunoscut și unde locuiesc de mai mulți ani. Perechea a publicat primele imagini cu momentul special pe rețelele sociale, pe 30 septembrie 2023.

Ivona Mihăescu și Vlad Gabura s-au logodit în orașul Bath, din comitatul Somerset, unde s-au cunoscut și au devenit un cuplu. Perechea este împreună de mai mulți ani, iar, în trecut, Mugur Mihăescu a spus ce relație are cu viitorul său ginere.

Ivona Mihăescu, fiica actorului Mugur Mihăescu, s-a logodit cu iubitul ei, în Anglia
Ivona Mihăescu a plecat în Anglia la studii după finalizarea liceului. Ulterior a decis să se stabilească acolo, unde lucrează în domeniul imobiliar. Tot în Anglia l-a cunoscut și pe iubitul ei, Vlad Gabura, alături de care formează un cuplu de mai mulți ani.

Ivona și Vlad s-au logodit în toamna anului acesta, în orașul în care s-au cunoscut. Cuplul a publicat primele fotografii cu momentul special pe Instagram. În descrierea selfie-ului cu Vlad, Ivona a scris: „Logodită în orașul în care a început totul”. La rândul său, Vlad a publicat un carusel cu trei imagini din momentul în care a cerut-o pe Ivona în căsătorie, fără o descriere alături.

Ce relație are Mugur Mihăescu cu viitorul lui ginere
La imaginea postată de Ivona, Mugur Mihăescu a comentat cu patru emoticoane în formă de inimă. Fotografia are aproape 500 de aprecieri și peste 80 de comentarii. În martie 2023, invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Mugur Mihăescu a spus ce relație are cu iubitul fiicei sale.

„Ivona are 25 de ani și are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră. Mă înțeleg foarte bine cu el, zici că e fratele meu, pe cuvânt de onoare. Eu sper să rămână împreună, acum ei decid și ei știu ce îi face fericiți. Am fost încântat să o văd cum se dezvoltă ca femeie. Să fie femeia aia… să fie cum am visat eu conceptul de femeie. Să fie deșteaptă, sexoasă, puternică, să-l aibă pe vino-ncoa’, să fie mândră, să știe să ierte, să știe să pedepsească. E cel mai frumos lucru pe care mi l-a oferit viața. Și cum a șlefuit-o soția mea… o venerez pentru asta. Am contribuit și eu. Nu mult, dar cât am putut să contribui”, a declarat Mugur Mihăescu, pentru sursa citată.

Lasă un comentariu