Fierbeți bananele și beți lichidul. Îmi veți mulțumi după. Bunica făcea asta în fiecare seară

eduard

Cu doar câteva ingrediente pe care probabil le aveți deja în bucătărie, puteți prepara ceai de banane într-un timp scurt! Acest remediu organic pentru somn cu aromă de banană funcționează minunat și are un gust foarte bun.

Cum funcționează?

Bananele, în special cojile lor, sunt încărcate cu potasiu și magneziu. Deși magneziul ajută la prevenirea tulburărilor de somn, atât magneziul, cât și potasiul lucrează împreună pentru a relaxa mușchii. De fapt, magneziul este unul dintre cele mai bune minerale pentru relaxare! Rețineți că această rețetă necesită banane 100% organice.

Pentru relaxare garantată, echipa noastră vă oferă o rețetă de ceai de banane, de băut înainte de culcare, pentru a vă bucura de aceeași plăcere ca la un masaj relaxant.

Ingrediente:

O banană organică
1 oală mică de apă
Scorțișoară
Instrucțiuni:

Luați banana, tăiați ambele capete și puneți-o în apă pentru a fierbe timp de 10 minute. Apoi, într-o ceașcă, turnați puțină apă și presărați o linguriță de scorțișoară în acest delicios ceai de banane.
Se recomandă să beți acest ceai cu o oră înainte de culcare. Veți fi relaxat perfect, ca și cum ați fi avut un masaj relaxant, și vă veți trezi într-o formă foarte bună dimineața.

Lasă un comentariu