Fetița Oanei Roman și a lui Marius Elisei, rugăminte emoționantă către tatăl său. Bărbatul nu i-a respectat dorința Isabelei

eduard

După despărțirea definitivă a părinților săi, copila este nevoită să se obișnuiască cu o nouă realitate. În condițiile în care lumea sa s-a schimbat complet, fetița Oanei Roman și a lui Marius Elisei a avut o rugăminte emoționantă către tatăl său. Se pare însă că bărbatul nu a respectat dorința Isabelei.

Și-au spus adio, după aproape un deceniu împreună
Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație tumultuoasă, din care nu au lipsit despărțirile și împăcările. În ciuda tuturor problemelor și conflictelor, din povestea lor de dragoste a venit pe lume o fetiță, mândria celor doi.

Se pare însă că după separarea din luna septembrie, bărbatul ar fi tot mai absent din viața fiicei, alegând să își petreacă timpul în compania iubitei sale.

Ce dorință a avut fetița Oanei Roman și a lui Marius Elisei
La doar câteva săptămâni de la momentul în care s-a mutat din vila Oanei Roman, Marius Elisei i-ar fi prezentat-o Isabelei pe noua femeie din viața sa. După acea ieșire, copila ar fi avut o rugăminte emoționantă către tatăl său, mărturisindu-i că și-ar dori ca la următoarea lor întâlnire să fie doar ei doi.

Potrivit surselor citate de SpyNews, bărbatul nu ar fi ținut cont de dorința fiicei sale, de la brațul său nelipsind Gabriela, cea care i-a cucerit inima.

„Nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme”
Între timp, Oana Roman își acuză fostul partener de neimplicare în creșterea fiicei lor. Vedeta a afirmat că Marius Elisei nu plătește nici măcar pensia alimentară, a cărei valoare este de 500 de lei.

„Nu mă ajută absolut deloc. Nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei. Asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, declara recent Oana Roman, pentru Exclusiv VIP, la Prima TV.

Lasă un comentariu