Fetiță de cinci ani, torturată cu sălbăticie. Era bătută chiar de mama ei

0

Scene de o sălbăticie rară, cu o copilă de numai 5 ani torturată de mamă cu suflet de monstru, îngrozesc opinia publică. Femeia în stare de asemenea orori filma tot chinul micuței și, după spusele vecinilor, ar fi vândut imaginile unui dezaxat.
„Hai, hai! Nu mai pot! De ce nu ești cuminte, că ți-o iei!”, țipa mama la fata ei.
Până să fie salvată din mâinile diabolice ale mamei-monstru, biata copilă de numai 5 ani a trăit un chin fără de sfârșit în infernul numit „acasă”! Femeia care i-a dat viață o tortura ori de câte ori avea ocazia – iar scenele durerii erau filmate.
„De ce nu ești cuminte? Ce ți-am zis eu ție, că mă disperi!”, îi spunea copilei.
Femeia își trezea copila de cinci ani din somn ca s-o bată
Și mai stupefiante sunt episoadele în care femeia stăpânită parcă de o demență cruntă o trezește pe cea mică din somn ca să o bată ca o bestie!
Cea care nicicum nu poate fi numită mamă trimitea groaznicele imagini unui bărbat contra-cost.
„Ea pentru un bărbat făcea toată treaba asta. Îi dădea bani. Îi dădea bani pe filmuleţe? Da!”, povestesc vecinii.
Ar fi un individ la fel de sălbatic pe care l-ar fi cunoscut pe internet și care plătea ca să o vadă cum își torturează fiica.

Copila bătută de mamă a avut noroc că imaginile au ajuns pe internet
În urmă cu două săptămâni – filmulețele au ajuns pe rețelele de socializare și le-au văzut și vecinii – care sunt oripilați.
„Am văzut că tortura copilul. Îl bătea, îl trezea din somn!
O femeie foarte jegoasă. De câte ori venea aici la poartă cu copilul îi era foame… I-am dat niște napolitane …. ea i le-a mâncat și a bătut-o după asta.
Asta e o femeie sadică, o femeie nebună!”, spun oamenii.
Oamenii au sunat la poliție, ba chiar au vrut să intre peste ea în casă ca să o salveze pe cea mică – însă femeia – când s-a văzut încolțită – a fugit în Tulcea – la concubin. Acolo au prins-o anchetatorii și au încătușat-o.
Tatăl fetiței e plecat la muncă în Germania și când a auzit cutremurătoarea veste a pornit spre România.

Tatăl copilei bătute de mamă trimitea bani din Germania
Spune că i-a tot trimis bani, dar de o vreme observase și el că se întâmplă ceva dubios și a închis robinetul.
„Banii nu se duceau la copilul meu, copilul meu nu era îmbrăcat, copilul meu nu era întreţinut cum trebuie, banii se duceau la prietenii ei, domnii alcoolişti. Am vorbit cu ea să mă duc în ţară să-mi dea fata! Am vrut să-i ofer şi suma de 500 de euro lunar, numai să-mi dea fata s-o cresc. N-a vrut!”, spune tatăl micuței.
Copila de 5 ani este acum în grija asistenților de la Protecția Copilului. Tatăl ar vrea să o ia cu el în străinătate, departe de chinurile pe care le-a trăit acasă. Femeia mai are două fete, una de 19, alta de 12 ani. Amândouă au fugit de acasă tot din pricina torturii. Cea încă minoră e crescută de bunici!