Femeia din Rusia care s-a „întors din morți”, după o noapte petrecută la morgă. Ce a pățit după câteva zile, șocant

0

O femeie din Rusia s-a „întors din morți”, după ce și-a revenit în mod miraculos după o noapte petrecută la morgă. Ce a pățit după câteva zile din noua viață este șocant.
O bătrânică din Rusia care s-a trezit la viață după o noapte petrecută la morgă a murit în cele din urmă, scrie Daily Mail. Femeia de 81 de ani a fost declarată decedată pe data de 14 august 2020, iar ulterior a fost reinternată la Terapie intensivă.

Anchetatorii spun că stresul experienței prin care femeia a trecut poate fi de vină pentru decesul ei petrecut câteva zile mai târziu.
Zinaida Kononova, în vârstă de 81 de ani, a fost declarată inițial moartă pe 14 august în urma unei intervenții chirurgicale pentru ocluzie intestinală, la un spital din sudul Rusiei. Femeia a fost dusă la morgă la ora 1.10 noaptea, dar s-a trezit spre dimineață, căzând de pe o masă de examinare în timp ce încerca să scape.
Kononova a fost găsită în cele din urmă de o asistentă la ora 8 dimineața și a fost transportată la Terapie intensivă la un alt spital din orașul Kursk. Din păcate, însă, femeia a murit de-a binelea acum, la aproape o săptămână distanță.

Familia acuză erorile medicilor ruși
Anchetatorii de stat vor examina acum dacă „stresul trezirii în morgă a afectat sănătatea femeii în vârstă și dacă a contribuit la moartea ei”.

Avocatul familiei, Sergey Mezhevitin, a declarat pentru REN TV: „Cei din familie vor să-ți caute dreptate în justiție, pentru că nu e normal ca oamenii să se trezească din anestezie într-o morgă”.
După ce au descoperit-o pe Kononova în viață, managerii spitalului au sunat-o pe nepoata bunicii Tatiana Kulikova (foto mai jos) și i-au spus: „Avem o situație neobișnuită. Mătușa dvs este in viață!’

Tatiana Kulikova s-a bucurat că mătușa ei era în viață, dar i-a întrebat pe doctori: „Cum se poate întâmpla asta?” I s-a spus că Kononova a fost declarată moartă din punct de vedere clinic și că a fost „literalmente trasă din cealaltă lume” de o forță nevăzută.
Tatiana Kulikova a spus: „La început nu m-a recunoscut și nu și-a amintit că a făcut o intervenție chirurgicală. Dar și-a amintit despre vechea ei problemă la genunchi”. Din păcate, starea femeii s-a agravat ulterior și nu a mai rezistat în viață decât două-trei zile.