Fata găsită fără viață în gara din Ciulnița a fost condusă pe ultimul drum. Cum s-au mobilizat prietenii la înmormântarea ei

eduard

În seara de 6 septembrie, Andreea Ioniță și-a găsit sfârșitul tragic pe linia de tren, în gara de la Ciulnița.

Sâmbătă, pe 9 septembrie, Andreea a fost condusă pe ultimul drum de către cei dragi.

Andreea a murit într-un mod misterios

Tânăra din Călărași s-a stins la vârsta de 25 de ani. Aceasta era farmacistă și avea toată viața înainte. În viitorul apropiat aceasta voia să se căsătorească și să-și întemeieze propria familie.

Până acum, nu s-a descoperit, încă, dacă fata a murit din cauza unui accident sau în urma unei crime. Tot ce se știe este că rudele au pierdut legătura cu ea atunci când cobora din tren, iar apelul video dintre ea și sora ei s-a încheiat brusc.

Ulterior, familia ei a alertat autoritățile, iar la scurt timp a fost găsită întinsă, fără suflare, lângă calea ferată, în apropierea gării din Ciulnița.

Ieri, Andreea a fost înmormântată, iar prietenii ei au făcut un gest impresionant. Înainte de slujbă, aceștia au distribuit, în număr cât mai mare, un mesaj emoționant pentru cei ce urmau să participe la funeraliile fetei.

Cum s-au mobilizat prietenii la înmormântarea tinerei
Prin respectivul mesaj, prietenii Andreei i-au rugat pe cei ce voiau să se prezinte la slujba de înmormântare, să vină îmbrăcați în alb.

„ Cine dorește sa o conducă pe ultimul drum pe Andreea Ioniță, Începând cu ora 11:00 la biserica sf Gheorghe (la Petrache), avem rugămintea ca toate persoanele care au posibilitatea de a ajunge sa fie îmbrăcate in ALB!”, a scris prietena tinerei pe Facebook, iar mesajul a fost distribuit de către mulți apropiați.

De asemenea, apropiații nu au întârziat să-și exprime regretele pe rețelele de socializare. Sora Andreei a publicat o poză împreună cu ea. În descrierea fotografiei, fata a scris: „Inima și sufletul! Promit să te fac mândră de mine!!! Te iubesc cel mai mult, Deea mea! Drum lin către cer, îngerașul meu păzitor!”

Anchetatorii iau în considerare două scenarii: ori tânăra a fost victima unei crime, ori a sărit, a căzut sau a fost împinsă din tren. Necropsia va trebui să determine cauza exactă a decesului.

În această privință, a fost întocmit un dosar penal pentru presupusa infracțiune de omor. Polițiștii efectuează investigații și vor analiza înregistrările camerelor de supraveghere din zonă, conform declarației purtătorului de cuvânt al IPJ Călărași, dată pentru România TV.

Lasă un comentariu