Fapte pe care un barbat le face pentru femeia iubită

eduard

Un bărbat care simte profund respectul si afecțiunea pentru o femeie va avea o atitudine care include următoarele fapte.

1.El se asigură întotdeauna că ajungi în siguranță acasă, indiferent de distanță sau de starea sa de oboseală, deoarece îi pasă de bunăstarea ta.

2.Îl interesează cu adevărat ceea ce ai de spus și te ascultă atent, pentru că cunoașterea gândurilor și opiniilor tale este importantă pentru el.

3.După o seară petrecută împreună, nu își dispare și nu te ignoră; în schimb, îți arată respect prin a-ți răspunde la apelurile sau mesajele tale.

4.El nu se teme să își asume responsabilitatea pentru relație și pentru propriile acțiuni, deoarece respectă relația și își asumă responsabilitatea pentru ea.

5 Nu încearcă să minimalizeze sau să subestimeze importanța ta în relație ci te tratează ca un partener egal și își respectă aspirațiile și planurile.

6 Poți să te bazezi mereu pe el, pentru că este disponibil atunci când ai nevoie și înțelege fără să-i explici în detaliu.

7 El nu face promisiuni în zadar, ci le onorează întotdeauna, arătându-și consecvența și seriozitatea în cuvintele sale.

8 El manifestă respect față de animale și persoanele în vârstă, arătând că are inimă bună și înțelege importanța acestor aspecte.

9 Are un simț al umorului bine dezvoltat și îți aduce zâmbetul pe buze în mod regulat, ajutându-te să depășești momentele tensionate.

10 El te susține în dezvoltarea încrederii în tine, având abilitatea de a-ți insufla încredere și de a găsi cuvintele potrivite în momentele critice.

11 Îți permite să ai timp pentru tine și îți respectă nevoia de a fi singură, fără a-ți cere explicații nesfârșite.

Lasă un comentariu