Fanii Mariei Cârneci, ingrijorati! Anunțul cumplit venit după explozia de la Crevedia

eduard

Maria Cârneci a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate unde a povestit că a fost la un pas de tragedie. Despre ce este vorba?

Maria Cârneci, la un pas de tragedie
Maria Cârneci a fost invitată în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. Acolo, interpreta de muzică populară a povestit că a fost un pas de o adevărată tragedie.

Interpreta de muzică populară a cântat, vineri, la un eveniment din Crevedia, aproape de locația unde se afla stația GPL.

Stația respectivă a explodat sâmbătă, provocând o adevărată tragedie.

”Hai să vă spun ceva? Ați văzut bubuiala, explozia? Să mor de vă mint că eu vineri am cântat acolo. Am cântat în localitatea aia, e un sat, am avut eveniment acolo.

Am avut o recepție de prispă și eram aproape de bubuială. La nuntă așa se spune, recepție de prispă, de la nașul o pereche de adidași”, spune Maria Cârneci.

Aceasta a mai precizat că s-a speriat. Maria Cârneci a mai spus că totul este fragil în viață.

”Pe cuvânt dacă vă mint (nr. s-a speriat), ce înseamnă Doamne Doamne de acolo. Ce înseamnă o zi. Doamne… E totul foarte fragil (nr. viața)”, a spus Maria Cârneci la Antena Stars.

Primele concluzii ale anchetei
Oferind informații despre concluziile preliminare ale investigației, procurorul Alex Florence a făcut precizări în acest sens.

El a explicat că angajații stației de GPL efectuau transferuri de GPL direct în incinta stației. În pofida lipsei autorizației timp de trei ani, astfel de transferuri se efectuau în continuare.

Potrivit acestuia, se crede că explozia inițială a avut loc atunci când o sursă de aprindere s-a aprins sub o cisternă. Procurorul general respinge teoria țigărilor ca fiind o simplă speculație.

Procurorul general a menționat, de asemenea, că două dintre autocisternele prezente la fața locului erau goale, iar o a treia, care a sosit ulterior, a avut o roată blocată. Această situație a impus transferul încărcăturii către o altă cisternă.

La începerea transferului de gaz, șoferul a observat o sursă de incendiu sub cisternă, ceea ce l-a determinat să informeze angajații de la fața locului. Ulterior, aceștia au luat măsuri pentru a opri fluxul de trafic.

Cu toate acestea, evacuarea nu s-a desfășurat fără probleme, ceea ce a dus la explozia inițială care a provocat primele victime.

Procurorul a indicat că poliția și pompierii au ajuns la fața locului o oră mai târziu. La scurt timp după aceea, a avut loc cea de-a doua explozie.

Lasă un comentariu