Familia tinerei arsă de vie într-un accident, acuzații dure la adresa

0

Tânăra de 18 ani, care a murit zilele trecute, în urma unui accident îngrozitor, a lăsat în urma ei multe semne de întrebare și numai durere. Fata a murit, arsă de vie, după ce mașina condusă de prietenul său, de 32 de ani, beat și fără permis, s-a răsturnat într-o curbă periculoasă și a luat foc. Accident rutier s-a petrecut pe DN 1 A, la Cocorăștii Colț. Șoferul vinovat și prietenul său au ieșit la timp din mașină, nevătămați. Din nefericire, fata a murit în incendiul care a cuprins mașina condusă de iubitul ei. Se pare că bărbatul a condus cu viteză excesivă.

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiști a fost identificată persoana aflată la volanul autoturismului implicat în accidentul de pe DN1A km54+500m. Acesta este un bărbat în vârstă de 32 de ani care, din cercetări, a reieșit faptul că nu deține permis de conducere. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore”, au transmis polițiștii.

Ce spune familia tinerei despre șoferul vinovat
Familia fetei, care a ars de vie în mașina condusă de iubitul ei beat și care nu avea permis, locuiește în Cocorăștii Grind. Părinții și apropiații fetei de 18 ani sunt distruși de moartea acesteia și îl acuză pe șofer de ucidere cu premeditare.
”Acum ceva timp au fost despărțiți. Eu zic că a făcut-o intenționat, chestia asta de a omorât-o, cum ei au ieșit din mașină și ea nu a putut să iasă. Nu i-a acordat niciun fel de ajutor, pentru că dacă ținea într-adevăr la ea, o ajuta” a declarat o rudă a victimei la Știrile Pro TV. Mătușa fetei este de aceeași părere: „Tu mă lași în mașină să ard să mor, pentru ce? Avea 180 de km la oră omul”.

Prietenul fetei decedate era cunoscut pentru actele de violență. ”El venea și făcea circ aici. O bătea foarte rău. Am înțeles din ce spunea lumea că o trăgea pe stradă de păr. A chinuit-o foarte mult, foarte mult. Să fie pedepsit.” , spune o altă rudă a fetei, care provenea dintr-o familie săracă.
Ultimele clipe din viața fetei au fost filmate într-un live pe Facebook. Pe imagini se poate vedea clar și faptul că șoferul mergea cu mare viteză. De asemenea, oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările accidentului care a avut loc în acastă dimineață.