Familia Sterp practică prețuri uriașe la produsele vândute. Internauții s-au revoltat când au văzut despre ce e vorba

eduard

Nu mai e niciun secret că familia Sterp practică prețuri uriașe la produsele vândute, însă recent au stârnit o dispută aprinsă. Totul s-a întâmplat după ce aceștia au participat cu produse din ferma proprie la un târg din județul Cluj. Internauții au rămas stupefiați când au aflat ce prețuri practică celebra familiee Sterp.

Familia Sterp are o afacere care îi merge foarte bine. Mama Geta e cea mai implicată și are un ajutor de nădejde, fiica ei, Getuța. Aceștia produc cârmați și diverse salamuri, dar și produse lactate de la stâna de oi pe care o dețin.

Mama Geta și fiica cea mică merg adesea la târguri
Recent, mama Geta și Getuța au mers la Târgul din Negreni ca să-și vândă produsele naturale. Acestea nu au fost singure, ci au fost ajutate de soțul Getuței, Sebastian Crăciunescu. Tânărul le-a ajutat pe cele două atât la așezarea mărfii, cât și la vânzare.

Printre participanții la târg s-a aflat și un urmăritor de pe internet care i-a recunoscut pe toți. Bărbatul a scos telefonul instant pentru a-i filma și a da de veste pe internet că familia Sterp vinde în Negreni.

În clipul video se observă că toți erau foarte implicați în această activitate. Se poate observa și stocul diversificat de produse scoase la vânzare, dar și prețurile lor, care au stârnit reacții acide din partea oamenilor de pe TikTok.

Familia Sterp practică prețuri uriașe la produsele vândute
Produsele afișate la stand aveau prețuri cuprinse între 60 și 90 de lei. Mama Geta cerea 60 de lei pe brânza de burduf, 75 de lei pe cașcaval și 90 de lei pe untul de oaie.

Toată lumea știe că mama Geta are produse naturale, așa că și prețurile sunt pe măsură. Cu toate acestea, internauții nu au fost convinși și s-au arătat revoltați de prețurile uriașe.

„Cum vând puțin, cum umflă prețul./ Voi vedeți ce prețuri au?/ Prețuri de Elveția!/ 60 de lei un kg și salariul e de 1.800 de lei, incredibil”, au fost câteva dintre comentariile celor din online.

Totuși, celebra familie Sterp a avut parte și de mesaje de susținere.

„Respect pentru așa familie frumoasă și muncitoare!/ Ce aș cumpăra și eu de la voi!! Numai bunătățuri./ Dacă ne vom bate joc de producătorii locali vom ajunge să mâncăm doar gunoaiele străinilor din supermarket, fără să avem alternative”, au spus câțiva admiratori ai familiei Sterp.

Lasă un comentariu