Familia Alinei, tânăra ucisă la Mangalia, vrea să afle ce s-a întâmplat cu cardul adolescentei: „Vom folosi banii la praznice”

eduard

„Nu suntem o familie bogată, vom folosi banii la praznice. Am vorbit cu sora mea să căutăm o fată ca Alina și să o pregătim de școală, să îi luăm de îmbrăcat și de încălțat, dar și machiaje, parfumuri, că tare mult îi plăceau fetei noastre„, a povestit mătușa Alinei.

De asemenea, potrivit Antena 3 CNN, mătușa Alinei a mai declarat că în data de 16 august s-a prezentat la Poliție și a solicitat verificarea contului fetei, pentru a vedea dacă Loredana a folosit cardul ei atunci când a scos banii pentru taxi. Totodată, ea a precizat că a primit un număr de înregistrare, însă nu i s-a mai spus nimic.

Reamintim că în dimineața zilei de duminică, 6 august 2023, trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit sub o bancă, în parcul Diana din municipiul Mangalia, sub o bancă.

Tânăra ar fi fost ucisă de prietena ei cea mai bună, de aceeași vârstă, într-o cameră de hotel din Saturn, acolo unde erau cazate. Cele două, din județul Vaslui, veniseră să muncească pe litoral – cameriste la un hotel din Saturn.

În urma unei altercații, Alina ar fi fost omorâtă de prietena sa, deoarece victima își înșela iubitul și ea trebuia să mintă. Nu ar mai fi vrut să facă asta.

Loredana, adolescenta care a recunoscut că şi-a ucis cea mai bună prietenă a povestit fiecare pas pe care l-a făcut înainte, dar şi după ce i-a curmat viaţa Alinei.

Potrivit rechzitoriului, Loredana a spus că ea și Alina s-au angajat cameriste la Hotel Narcis, din stațiunea Saturn, fiind cazate la Hotel Semiramis:

„Munceam șapte zile, câte 9 ore pe zi. Certurile dintre noi au început pe parcurs și am solicitat șefilor să ne schimbe camera și să stăm separat. Mutarea noastră s-a tergiversat. Am avut mai multe discuții în contradictoriu pentru că Elena (Alina n.r.) voia să plece din hotel. Cuțitul îl aveam în cameră, pentru prepararea hranei. După ce ne-am certat, am început să tremur, am luat cuțitul care era pe raft. Inițial, am ezitat, dar, după aceea, am înjunghiat-o în gât. Elena nu dormea, dar stătea pe pat, cu ochii închiși și fața la perete.

Nu am vrut să o omor, dar m-am pierdut cu firea. După ce am înjunghiat-o, Elenei îi curgea sânge din gură și din rana făcută cu cuțitul, horcăia, motiv pentru care am încercat să îi pun mâna la gură, să nu se audă în celelalte camere. A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat, timp în care m-a zgâriat pe mână și pe gât și chiar pe spate (…). Menționez că în cameră s-a murdărit de sânge așternutul de pe patul ei, mocheta și salteaua„, este mărturisirea, cutremurătoare, a Loredanei.

Fata a recunoscut fapta la poliție după ce și-a amintit o secvență dintr-un film, în care autorul unei crima a mărturisit fapta și a primit o pedeapsă mai blândă.

„Era mutilată, nu i se cunoștea fața”
„Mergeam la pescuit, pe întuneric, 5:15 era ceasul. Ea era sub bancă, pusă acolo ghemuită. Am crezut că e un câine şi când am pus mâna, am văzut că e o persoană fizică. Era mutilată, nu i se cunoştea faţa. Am avut un şoc foarte mare. A fost adusă aici cred”, a spus Emil, pescarul localnic din Mangalia, care a găsit trupul tinerei în parcul Diana din Mangalia.

Lasă un comentariu