EXCLUSIV| Florin Călinescu, la mormântul soției și al fiului său. Ce aranjament superb de Crăciun se află la locul de veci al celor doi

0

Florin Călinescu la mormântul soției și al fiului, de Crăciun?

Florin Călinescu, la mormântul soției și al fiului, de Crăciun? Pe locul de veci al celor doi se află aranjamente superbe!

Florin Călinescu ascunde adevărate drame! Două dintre cele mai speciale și iubite persoane din viața lui s-au stins la o distanță de 7 ani unul de celălalt: soția și fiul Luca.

Florin Călinescu, la mormânt la soție și la fiu de Crăciun?
Despre aceste două drame dureroase care i-au marcat viața, Florin Călinescu nu prea vorbește ca să nu-și adâncească rănile din suflet. Actorul are însă grijă să-i poarte mereu în sufletul lui și să ajungă la mormântul lor din Cimitirul Cernica ori de câte ori poate.

În preajma Crăciunului, actorul se pare însă că a fost la locul de veci al soției și al fiului să le pună flori, coronițe de brad și să aprindă lumânări. Pe mormânt însă se mai află și o cruciuliță probabil cu led, în așa fel încât, Anamaria Călinescu și Luca să aibă lumina și noaptea.

Soția și fiul lui Călinescu, înmormântați în Cimitirul Cernica
Soția actorului, Anamaria Călinescu, s-a stins din viață în 2005, chiar în ziua în care împlinea 47 de ani, ea fiind răpusă de o boală nemiloasă. La doar 7 ani mai târziu s-a stins și Luca, unul dintre cei doi fii ai lui Florin Călinescu. Tânărul a decis să-și pună capăt zilelor la doar 24 de ani. Mai exact, în 2012, aflat într-o cameră de hotel din Praga, pe fondul unei depresii severe, Luca s-a spânzurat.

Florin Călinescu le-a construit un adevărat monument din marmură deschisă la culoare pe care le-a inscripționat numele, dar și câteva rânduri: “A fost odată ca-n povesti… A fost ca niciodată…”.