Eu port mereu 2 nuci in geanta. Dacă aflați motivul, veți face imediat același lucru. Va exista un singur beneficiu dintr-un astfel de obicei!

eduard

Poate nu te așteptai să găsești un articol ca acesta?

La urma urmei, astăzi „Otozh” nu se va oferi să gătească ceva, ci se va ocupa de chestiuni spirituale, folosind un dar util al naturii – nucile. Ne dorim ca gospodinele noastre iubite să știe nu numai să gătească bine, ci și să fie fericite și bine dispuse – atunci mâncarea va deveni mai gustoasă.

Medicina orientală sfătuiește să porți cu tine în orice moment câteva nuci, pentru a scăpa de tensiunea nervoasă la momentul potrivit prin masajul palmelor. Din păcate, experimentăm stres destul de des, dar rareori luăm măsuri pentru a-l combate.

Cum să scapi de stres în 2 minute
Punctele active responsabile pentru activitatea organelor interne sunt situate pe palmele noastre. Făcând clic pe ele, poți scăpa de diverse boli și chiar să slăbești!

Pentru a vă relaxa rapid, ar trebui să:

1. Luați 2 nuci în fiecare palmă și faceți mișcări circulare cu ele.

2. Așezați piulița pe punctul activ situat pe suprafața interioară a încheieturii mâinii în adâncitura dintre tendoane, apăsați-o ușor cu palma celeilalte mâini și faceți mișcări circulare cu piulița.

3. Masează ușor vârfurile degetelor mici cu degetele celeilalte mâini.

Eficacitatea exercițiului, așa cum explică medicina orientală, este că starea mentală a unei persoane este controlată nu de cap, ci de organele interne. De exemplu, energia este ascunsă în plămâni, mintea este în inimă, spiritul este în ficat, voința este în splină, iar dorința de a atinge scopul este în rinichi.

Masajul cu palmier cu nuci poate fi o adevărată salvare într-o situație stresantă. Merită să găsești doar câteva minute pentru a te odihni de ritmul zilnic și a fi atent la starea ta spirituală. Lasă câteva nuci din poșetă să te ajute în acest sens. Sfatuieste-ti prietenii sa incerce aceasta tehnica!

Lasă un comentariu