Elisabeta a II-a și-a reluat atribuțiile cu o întrevedere oficială. Ce au observat fanii la mâinile suveranei

0

Regina Elisabeta și-a reluat îndatoririle regale după o perioadă în care a stat în umbră fiind reprezentată, la evenimentele publice, de către ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Suverna în vârstă de 95 de ani are probleme de sănătate și a preferat să stea departe de ochii curioșilor, dar a revenit cu forțe proaspete, însă nu și cu o înfățișare pe măsură.

Ce au observat fanii la mâinile reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta, care a stat departe de îndatoririle și evenimentele regale din cauza stării de sănătate, a fost văzută recent la întâlnirea cu generalul Sir Nick Carter, șeful Statului Major al Apărării.

Imaginile au devenit imediat virale pentru că toată lumea a fost curioasă să afle cum arată regina după o perioadă de absență din viața publică. Modul în care s-a afișat suverana de 95 de ani i-a îngrijorat pe unii observatori regali.

Utilizatorii rețelelor de socializare au semnalat că mâinile reginei Elisabeta a II-a erau vinete. Regina era îmbrăcată într-o rochie florală colorată și părea destul de slăbită. Suverana a fost sfătuită de medici să se odihnească după ce a făcut o entorsă la spate, dar se pare că nu poate sta departe de îndatoririle regale.

Explicația pentru mâinile vineții ale Reginei Angliei

Mâinile vineții ale reginei au stârnit îngrijorarea fanilor care au căutat explicații pentru această problemă. Unii au concluzionat că este vorba despre fenomenul Raynaud, care se întâmplă din cauza scăderii fluxului sanguin în organism.

În imaginile publicate de Palatul Buckingham, nu doar mâinile Reginei Elisabeta, ci și cele ale generalului Sir Carter arată violet închis. Acest lucru ar putea fi cauzat și de lumina din încăpere care provoacă acest efect.

Pe pagina de Instagram a familiei regale britanice, fanii i-au transmis reginei sănătate și putere pentru a trece de această perioadă grea. Cei mai mulți au ținut să-i spună suveranei că se bucură că a revenit și că o pot vedea din nou.