Eliminare şoc la Survivor România! Elena Ionescu a fost deja trimisă acasă

eduard

Eliminare surpriză la Survivor România! Andreea Tonciu și Elena Ionescu au fost surprinse împreună pe aeroportul din Frankfurt. Cu toate acestea, la ultimul duel, doar Andreea a fost eliminată. De ce a plecat Elena Ionescu acasă?

Andreea Tonciu a fost prima concurentă eliminată de la Survivor All Stars 2024
La primul duel din Survivor All Stars 2024 au fost nominalizate Andreea Tonciu și Roxana Nemeș. De pe traseu doar una a ieșit învingătoare, cealaltă fiind trimisă acasă. Este vorba de Andreea Tonciu care le-a povestit urmăritorilor ei cât de greu i-a(le-a) fost să ajungă acasă.

„Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3-4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau.. Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat”, a a declarat Andreea Tonciu, după ce fost eliminată de la Survivor.

După ce a părăsit competiția, Andreea Tonciu a avut un drum plin de peripeții către casă. Vedeta le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram că a fost timp de două zile pe drum, lucru care a obosit-o foarte tare. Mai mult, bruneta abia aștepta să ajungă acasă ca să o strângă în brațe pe Rebecca, fiica ei, de care i-a fost foarte dor.

Elena Ionescu, dată afară de la Survivor. Vedeta a fost văzută alături de Andreea Tonciu în aeroport
Chiar dacă a petrecut doar o săptămână în concursul de la Pro TV, bruneta spune că nu va uita prea curând această experiență. Diva a dezvăluit pe rețelele de socializare cum a fost drumul spre București.

„Hello dragilor! Ce faceți? După 10 ore de zbor, ce credeți că mi s-a întâmplat? Am pierdut primul avion spre București. Având în vedere că cei din Frankfurt nu sunt bine organizați, n-au mers troleele, autobuzele, trenurile, și am pierdut și cel de-al doilea zbor. Și m-am plimbat dintr-un terminal în altul și ajung la noapte acasă. Nu mai pot ce obosită sunt. Credeți-mă, sunt epuizată total. Voi ce faceți? Vă pup”, a fost mesajul transmis de Andreea Tonciu pe terminalul din Frankfurt.

Se pare că bruneta nu s-a întors acasă singură, ci însoțită de Elena Ionescu. Fosta câștigătoare de la Survivor a fost surprinsă în compania Andreei Tonciu pe aeroportul din Frankfurt. Imaginea cu cele două vedete a fost surprinsă de un fan Survivor, în aeroportul din Frankfurt. Același fan a povestit că Elena discuta la telefon cu un apropiat și povestea că a fost eliminata în urma unei probe cu bile, joc de eliminare.

„Gata! Într-un final am ajuns acasă. Wow! De abia aștept să ajung la Rebi. Sunt atât de obosită, de nu vă imaginați. De două zile pe drum, în final acasă, unde e cel mai bine”, a transmis azi-noapte pe Instagram, Andreea Tonciu.

Lasă un comentariu