Elena Ionescu a pierdut lupta cu kilogramele. Câştigătoarea de la Survivor România, fotografiată la Mamaia alături de Giani Kiriţă

0

Elena Ionescu a făcut faţă cu brio provocării de la Survivor România, şi nu doar atât, a reuşit să câştige şi marele prremiu. Pandemia de coronavirus se pare că i-a modificat puţin silueta, probabil că lipsa mişcării şi-a pus amprenta pe corpul ei.
Recent, câştigătoarea Survivor România 2020 a fost fotografiată de Cancan.ro la mare, alături de un grup de prieteni, printre care şi Giani Kiriţă. Pe cei doi îi leagă o prietenie strânsă, iar ieșirile au fost din ce în ce mai dese în ultima perioadă.

îmbrăcată într-o rochie cu paiete, care îi punea în evidență decolteul, ”Faimoasa” și-a exercitat mișcările senzuale pe ritmul muzicii. Chiar dacă a luat câteva kilograme în plus, cântăreaţa şi-a pus în evidență decolteul, purtând o rochie cu paiete, în care și-a exercitat mișcările senzuale pe ritmul muzicii.
Elena Ionescu şi-a mărit sânii: „N-am avut dureri aşa cum mă aşteptam”
După ce a câștigat emisiunea Survivor de la Kanal D, vedeta a primit trofeul, dar şi un premiu de 250.000 lei. Acum, vedeta se pregăteşte de o nouă etapă din viaţa ei, după ce a semnat săptămâna trecută cu Antena 1, pentru show-ul cu mămici vedete – «Mămici cu lipici», alături de fiul ei, Răzvan.

Vedeta se va prezenta cu un bust mai generos, după intervenția chirurgicală la care a apelat. Nu a vrut să-și pună silicoane, ci a apelat la o metodă mai simplă și se arată extrem de încântată de rezultate, mai ales că nu s-a confruntat nici cu dureri mari, iar recuperarea a durat puțin.

„A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru mine, după o naştere, când sânii nu mai au acelaşi tonus ca înainte. Mă simt foarte bine, sunt foarte mulţumită şi mi-am recăpătat încrederea în mine. Mi-a dat mult curaj inclusiv cu felul în care am aflat despre această intervenţie şi m-am simţit foarte bine, nu am avut nici un fel de durere sau recuperare. Am să le arăt tuturor care e starea mea după această intervenţie în următoarea perioadă, mai ales că încep un nou show de televiziune, „Mămici de pitici cu lipici” la Antena 1.

După a doua zi am început filmările, deci corpul şi-a revenit instant, n-am avut dureri aşa cum mă aşteptam sau cum mi se spusese” , a transmis vedeta, potrivit click.ro.