Ultimate magazine theme for WordPress.

Elena Gheorghe a slăbit şase kilograme… fără să-şi propună! Vezi cum a „reuşit”!

0 673

Sala Palatului a devenit neîncăpătoare, joia trecută, pentru românii și aromânii veniți la concertul de muzică armânească susținut de Elena Gheorghe. La spectacolul „Lunâ Albâ” s-a dansat, s-a râs, au existat și momente pline de emoție, a fost exact așa cum artista le-a promis fanilor că va fi.

Elena și-a fermecat publicul încă de la început, când sala a izbucnit în ropote de aplauze atunci când s-au auzit primele acorduri din “Lunâ Albă”, piesă ce a depășit deja 17 milioane de vizualizări pe YouTube.

Seara a continuat cu cântece celebre armânești (Ela Ela, Pamporea, Un trandafil creasti la firida mea), dar și cu piese noi, incluse pe noul album al artistei. Nu au lipsit nici invitații speciali, artiști consacrați ai comunității armânești ca Sirma Guci, Gicu Coadă, Steaua di Vreari sau Dani Peanci. Elena s-a ținut de cuvânt și a transformat Sala Palatului în cel mai mare ring de dans, pentru că ritmurile machedonești nu au lăsat pe nimeni să stea jos și toată lumea a început să intre în hore.

Spectaculoase au fost și ținutele cu care artista și-a făcut apariția pe scenă. Sute de metri de material, imprimat special, au fost folosite pentru a crea rochiile pe care le-a purtat solista.

În timpul concertului, în culise, cinci persoane au fost tot timpul alături de Elena pentru a o ajuta să se îmbrace și să își așeze accesoriile. Una dintre cele mai apreciate apariții a fost într-o rochie albastră ce avea imprimate fotografii ale bunicii ei care s-a stins în urmă cu doi ani.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Elena a purtat această ținută atunci când a cântat melodia preferată a bunicii ei, Ma ti s-adar. Artista le-a povestit celor din sală cât de specială a fost relația pe care a avut-o cu „dada” ei și cât de important este acest moment pentru ea.

Ei bine, nu putem să nu vă spunem că frumoasa solistă a slăbit şase kilograme înainte de acest concert. Şi, culmea, nu şi-a propus să facă asta. A repetat ore bune, în fiecare zi, timp de trei luni, a avut concerte, emisiuni şi alte angajamente şi de multe ori i s-a întâmplat pur şi simplu să uite să mănânce.

„Concertul acesta înseamnă enorm pentru mine. Am pus tot sufletul, dăruirea, talentul şi iubirea pe care le-o port fanilor mei în acest spectacol şi sunt fericită că a ieşit atât de bine, că oamenii s-au distrat, au dansat şi au apreciat tot ceea ce s-a întâmplat pe scenă. În spatele concertului „Lună Albă” a fost o muncă titanică şi le mulţumesc tuturor celor care au participat la crearea acestui vis superb împlinit. Recunosc că am repetat mult, am fost stresată să fie totul bine şi cu greu m-am putut concentra la altceva. Am slăbit şase kilograme, mai mult decât înainte de nuntă (râde). Nu mi-am propus neapărat să fac asta, dar am fost atât de implicată şi am avut un program atât de încărcat încât am uitat să mănânc şi cred că am slăbit şi din cauza stresului„, a spus vedeta.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata