El este tânărul care a salvat-o pe fata de 16 ani din marea agitată. Alte trei persoane au decedat

eduard

Trei persoane au murit înecate și o fată în vârstă de 16 ani a fost salvată din apele agitate ale Mării Negre. Tânărul care a salvat-o pe fată lucrează la baza nautică de pe o plajă.

Dani C. este tânărul care, atunci când a fost sunat de la o bază nautică și anunțat că minora este în pericol să se înece, s-a urcat imediat pe skijet și a pornit pentru a o salva.

Steagul roșu era ancorat, ceea ce înseamnă că scăldatul era interzis din cauza valurilor prea puternice. Vântul bătea cu putere, și din acest motiv intervenția nu a fost ușoară.

Turiștii care se aflau pe plajă au încercat să o ajute pe minora agățată de pasarelă, formând un lanț uman. Din nefericire, pentru trei dintre acele persoane acest lucru a fost prea mult și valurile i-au acaparat. Unul dintre oameni era tatăl fetei. Persoanele au fost scoase din apă de salvamari, fără viață, potrivit Ziua de Constanța.

Dani este tânărul care a salvat-o pe fată

„ Am fost sunat de un coleg de la o bază nautică din Mamaia Nord, că în zona pasarelei (n.r. de la plaja Victoria) este o persoană în pericol de înec. Nu știam despre ce este vorba, iar când am ajuns fata era agățată în capătul pasarelei și abia se mai ținea, era zgâriată pe mâini.

Celelalte 3 persoane pluteau deja și erau salvamarii care se chinuiau să îi scoată să îi resusciteze. Am apucat-o pe fată, am ridicat-o pe skijet, mi-a zis să o las puțin să se liniștească. Atunci am observat că era zgâriată pe mâini. După ce s-a liniștit am dus-o la mal și au preluat-o cei de la SMURD care deja erau acolo împreună cu poliția și jandarmeria ”, a relatat Dani C.

După bilanțul tragic înregistrat ieri, un alt bărbat a fost găsit fără suflare la Costinești, după 12 ore de căutări. Incidentul a avut loc când salvamarii nu erau pe plajă, astfel că nimeni nu a putut interveni la timp ca să-l salveze. Oamenii ignoră steagul roșu și în continuare au loc astfel de tragedii.

Lasă un comentariu