Ea este studenta care a fost găsită moartă pe pârtia de ski din Iași! Era voluntar în cadrul UPU-SMURD Iași. Care a fost ultima postare publicată de tânără

0

Maria Andreea Albu a fost găsită moartă de mai mulţi prieteni de-ai tinerei. Studentă în anul V la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași, Maria Albu este descrisă ca o tânără veselă şi optimistă. Nimic nu a anunţat tragedia.

În cursul zilei de ieri, Iaşul urma să fie zguduit de o presupusă sinucidere groaznică. Trupul unei tinere studente a fost găsit în pădurea de la pârtia de ski din Iași.

Maria Andreea Albu era studentă la UMF Iași
În vârstă de 22 de ani, Maria Andreea Albu era studentă în anul V la UMF Iași. Tânăra era pasionată de salvat vieţi iar acest lucru este reliefat de faptul că era voluntară la UPU-SMURD Iași. Părinţii au rămas şocaţi atunci când au fost anunţaţi de faptul că fata a fost găsită fără suflare.
Dovada asupra faptului că Maria îşi dorea foarte mult să ajute la salvarea de vieţi omeneşti este reprezentată şi de ultimele postari făcute pe social media. Aceasta a dat share, de exemplu, la o postare publicată de o pagină de Facebook, o postare în care era omagiată o colegă de la upu smurd Iași. În schimb, pagina de facebook a tinerei este plină de postari shareuite de pe paginile IGSU România, postari în care îndeamnă lumea să ajute pe cei aflaţi la necaz.

Ce se intamplă cu ancheta oamenilor legii. Tânăra avea un bon de cumpărături de la Dedeman
Momentan, in ancheta oamenilor legii nu este exclusă nicio posibilitate. Totusi, anchetatorii iau in calcul varianta unei sinucideri mai ales că tânăra avea infasurat in jurul gâtului mai multe coliere de plastic care aveau nodul in față. Un aspect important a fost acela că toate colierele găsite pe gâtul fetei aveau „nodul” în față, semn că aceasta și le-ar fi prins singură. Mai mult decât atât, surse din cadrul anchetei au precizat că într-unul din buzunarele fetei a fost găsit un bon fiscal de la un magazin de bricolaj, semn că fata și-a cumpărat singură respectivele coliere.