Ea Este Românca Măritată Cu Americanul Care Deține Statuia Libertății. Cum S-Au Cunoscut, De Fapt

eduard

În 2018 o româncă devenea celebră după ce s-a aflat că s-a căsătorit cu americanul care deține Statuia Libertății.

Se numește Iasmina și a povestit că diferența mare de vârstă dintre ea și soțul ei nu a fost vreodată un impediment, ba dimpotrivă, nu îi plac tinerii pentru că i se par plictisitori.

Femeia care s-a căsătorit cu un milionarul care deține Statuia Libertății

Iasmina Milutinovici-Hill este o tânără din Timișoara a cărei viața s-a schimbat total de când l-a cunoscut pe Bradfort Aron Hill, milionarul care deține Statuia Libertății din New York.

Cei doi s-au căsătorit în ciuda diferenței de vârstă despre care mulți au comentat. Iasmina are 31 de ani, iar soțul ei are 65 de ani. Tânăra i-a dăruit acestuia doi băieței.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a vorbit despre căsnicie, copii și despre ce a atras-o la soțul ei.

Ea este românca măritată cu americanul care deține Statuia Libertății. Cum s-au cunoscut, de fapt

Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry.

M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu mult mai în vârstă decât mine, a declarat Iasmina Hill.

Ea este românca măritată cu americanul care deține Statuia Libertății.

Cum s-au cunoscut, de fapt

Iasmina Hill despre relația cu soțul ei: Vârsta nu a fost niciodată o problemă

Timișoreanca a declarat că înainte să-l cunoască pe Bradfort Aron Hill mai avusese relații cu bărbați mai în vârstă decât ea, pentru că mereu tinerii i-au părut plictisitori.

Iată că în ciuda criticilor care au susținut că relația lor nu va ține, cei doi se iubesc ca-n prima zi și au construit o familie frumoasă cu doi copii.

Românca a ajuns la New York în 2014 și a lucrat la compania deținută de către Bradfort Aron Hill, cel care care avea ulterior să-i devină soț.

Milionarul care deține Statuia Libertății mai are copii din altă căsnicie. Bărbatul a mai fost căsătorit de trei ori și a fost extrem de fericit când a aflat că soția sa îi va mai dărui un prunc.

Lasă un comentariu