Ea este Ionelia, femeia din Vrancea care a fost înjunghiată de soţul ei. Avea doi copii cu bărbatul

eduard

Ea este Ionelia, femeia din Vrancea care a fost înjunghiată de soţul ei. Avea doi copii cu bărbatul și a fost omorâtă de acesta din cauza faptului că era foarte gelos. După ce a omorât-o pe mama copiilor lui, criminalul a încercat să se sinucidă.

În urmă cu doar o zi, o crimă teribilă a avut loc în comuna Năneşti din judeţul Vrancea. Un bărbat în vârstă de 40 de ani și-a omorât soția, apoi a încercat să-și pună capăt zilelor și toate astea din cauza geloziei. Iată cine este Ionelia, femeia care a fost înjunghiată!

Ea este Ionelia, femeia din Vrancea care a fost înjunghiată de soţul ei

Ea este Ionelia, femeia din Vrancea care a fost înjunghiată de soţul ei. În urmă cu doar o seară, bărbatul din comuna Nănești, județul Vrancea, și-a înjunghiat partenera din cauza faptului că era foarte gelos. Ionelia și bărbatul care a omorât-o avea doi copii împreună, minori care acum au rămas fără mamă din cauza geloziei tatălui.

Primarul comunei unde locuiau cei doi soți a transmis faptul că Ionelia ar fi plecat de acasă în acest an și a încercat să-și refacă viața, însă s-a întors la soțul ei gelos, iar acesta a recurs la un gest teribil.

Ce a transmis IPJ Vrancea despre această crimă

Inspectoratul de Politie al Judetului Vrancea (IPJ) a transmis faptul că Ionelia a fost ucisă chiar în faţa celor doi copii pe care îi avea cu bărbatul. După ce a omorât-o pe partenera lui, bărbatul a încercat să se sinucidă, astfel că și-a provocat de unul singur mai multe leziuni la gât.

În aceste momente sunt efectuate cercetări la fața locului, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care femeia a fost omorâtă de tatăl copiilor ei.

Lasă un comentariu