E greu să creşti şase copii! Anca Serea a ajuns să-şi vândă hainele pentru bani

eduard

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Se îngrijesc, împreună, de șase copii, le oferă totul și sunt alături de ei la fiecare pas. Recent, Anca Serea a anunțat pe rețelele de socializare că dorește să își vândă o parte din hainele din garderobă, fiind vorba despre piese vestimentare noi sau purtate o singură dată. Iată detaliile mai jos, în articol.

Se cunoaște, deja, faptul că Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi și-au construit, împreună, o familie, se îngrijesc de șase copii și le oferă totul. Mai mult decât atât, Anca Serea nu a exclus apariția celui de-al șaptelea copil în familie. De altfel, și artistul și-a arătat deschiderea de a deveni, din nou, tătic, mărturisind că și-ar mai dori o fetiță. Anca Serea a decis să își vândă o parte din hainele din garderobă
Recent, Anca Serea a făcut un anunț pe rețelele de socializare prin care le-a transmis prietenilor virtuali că dorește să vândă o parte din hainele pe care le are în garderobă. Bruneta vrea să se „debaraseze” de o parte din articolele vestimentare pe care le deține, fiind vorba despre haine noi sau unele purtate o singură dată. Pe ideea unui „shop my wardrobe”, Anca Serea le-a spus utilizatorilor că va posta câte 15 articole vestimentare zilnic. Unele au, încă, eticheta, iar altele au fost îmbrăcate o dată. De altfel, a mai transmis faptul că persoanele care doresc să le achiziționeze le vor primi prin intermediul curierului. Plata se face prin transfer bancar. Detaliile le va posta pe rețelele de socializare. Sugestia vine din partea urmăritorilor săi. Prețurile se situează între 100 și 1.000 de lei.

„La sugestiile voastre, am hotărât să organizez aici un shop my wardrobe: voi posta câte 15 articole zilnic, unele cu etichetă, altele purtate o singură dată. Livrările se vor face prin curier și tranzacțiile prin transfer bancar. Găsiți toate detaliile aici pe stories, mărimi și prețul, și după 24h în secțiunea de repere. Sper din tot sufletul să vă placă și să le purtați cu drag!”, a scris Anca Serea, pe internet.

Adi Sînă și Anca Serea sunt împreună de mai bine de 12 ani, alegând să își facă o familie. Au patru copii împreună (Noah, Ava, Moise Petru și Leeah). Din căsnicia anterioară, Anca Serea mai are doi copii, pe David și Sarah. Referitor la mai multe „picanterii” din viața de cuplu puteți citi în interviul acordat exclusiv pentru CANCAN.RO.

Lasă un comentariu