Durere în lumea filmului! Marele Robert De Niro este devastat. Vestea tragică a venit chiar azi

eduard

Cunoscutul actor american Robert De Niro (79 de ani) se pregăteşte pentru înmormântare. Vestea cea mai grea a venit chiar astăzi, din partea fiicei sale adoptive. Familia marelui actor a fost lovită de o tragedie.

A murit nepotul lui Robert De Niro. Băiatul avea doar 19 ani
Nepotul acestuia, Leandro De Niro Rodriguez, s-a stins din viaţă la numai 19 ani. Drena De Niro (51 de ani), fiica adoptivă a celebrului actor, este cea care a făcut anunţul teribil privind moartea băiatului său.

Ea a scris pe Instagram că nu ştie cum mai poate trăi acum fără îngerul ei frumos şi dulce. Drena De Niro nu a dezvăluit însă şi cauza decesului fiului său.

„Îngerul meu frumos şi dulce. Te-am iubit dincolo de cuvinte sau de descriere din momentul în care te-am simţit în burta mea. Ai fost bucuria mea, inima mea şi tot ce a fost vreodată pur şi real în viaţa mea.

Mi-aş dori să fiu cu tine chiar acum. Nu ştiu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe şi să răspândesc dragostea şi lumina pe care m-ai făcut să le simt în momentul în care am ajuns să fiu mama ta.

Odihneşte-te în pace în paradisul etern, băiatul meu drag”, este mesajul postat luni, 3 iulie, de către Drena De Niro.

Drena De Niro a fost DJ, consultant de modă, supervizor muzical pentru Giorgio Armani, dar şi actriţă
Drena De Niro a devenit fiica adoptivă a lui Robert De Niro după ce actorul s-a căsătorit cu mama acesteia, Diahnne Abbott, mariajul celor doi începând în 1976 şi încheindu-se în 1988.

Drena De Niro a dus un stil de viață boem, împărțindu-și timpul între New York City, Los Angeles și Italia. Acest stil de viață a fost factorul esențial ce a împins-o în lumea artei.

După școală, și-a început carieră în industria divertismentului lucrând că model. Datorită interesului față de modă și muzică, a devenit DJ și consultant de modă. Acest lucru a dus la un parteneriat cu Giorgio Armani, lucrând că supervizor muzical, servind că forță muzicală creativă din spatele showurilor celebrului designer.

Tranziția către câmpul actoricesc a început cu rolul din „Grace of My Heart” (1996). Odată cu primul său rol, aceasta a lucrat și s-a pregătit împreună cu Larry Moss și Susan Batson.

Începând cu noul mileniu, Drena s-a concentrat asupra primului sau film că regizor, „Girls and Dolls”, care i-a adus în 2001 premiul pentru „Cel mai bun debut regizoral” la Festivalul de Film Independent din New York.

Lasă un comentariu