„Dumnezeu, el a făcut minunea asta!” Ce a făcut băiețelul care a fost azvârlit de propria mama, în Botoșani. Tatăl copilului simte o mare bucurie

eduard

„Dumnezeu, el a făcut minunea asta!” Ce a făcut băiețelul care a fost azvârlit de propria mama, în Botoșani. Tatăl copilului simte o mare bucurie
Află din rândurile următoare ultimele detalii cu privire la starea de sănătate a copilului care a fost aruncat de la etaj de către mama sa.

În urmă cu câteva săptămâni, o mamă din Botoșani a făcut un gest greu de imaginat. Femeia a vrut să își pună capăt zilelor și a sărit de la etajul unui motel din Botoșani, alături de cei doi copii ai săi.

În urma impactului, unul dintre ei și-a pierdut instant viața, iar celălalt a fost dus în stare foarte gravă la spital, medicii fiind rezervați cu privire la starea lui de sănătate.

Cu toate acestea, după săptămâni întregi în care a stat în comă la spital, băiețelul și-a revenit ca prin minune și a deschis ochii. Tatăl său a făcut noi declarații cu privire la starea de sănătate a băiețelului în vârstă de trei ani.

Copilul care a fost aruncat de la etaj de către propria mamă a început să vorbească

Se pare că starea de sănătate a copilului în vârstă de trei ani este din ce în ce mai bună. Fix în momentul în care medicii se pregăteau să îl deconecteze de la aparate, acesta s-a trezit din comă, iar acum tatăl său a povestit că micuțul a început să vorbească.

« Cea mai mare minune de la Dumnezeu, el a făcut minunea asta! Mă uitam la el şi îi dădeam să mănânce şi dintr-o dată l-am văzut că râde, apoi a spus „papa”.

A doua zi, la fel, râdea singur, a zis „tata”. Dintr-o dată a început să numere, cum o făcea şi acasă, de la 5 până la 10. Am rămas pur şi simplu blocat. Era foarte fericit .», a declarat Alexandru Babi, tatăl copilului, pentru Observator.

Miracol în cazul băiețelului din Botoșani

În momentul în care a ajuns în stare foarte gravă la spital, medicii nu i-au dat șanse de recuperare băiețelului. Cu toate acestea, acum copilul s-a trezit ca printr-o minune și a început chiar să vorbească. Medicii de la spitalul din Iași, acolo unde este internat micuțul, sunt total uimiți de recuperarea sa.

„ Acest copil ne-a demonstrat că există speranţă acolo unde nu avem noi o speranţă.

Ne oferă ei. Este un exemplu! Sperăm să aibă o evoluţie favorabilă, în continuare şi să se recupereze dacă nu 100 la sută măcar 90 la sută.”, a declarat Alina Belu, Manager Spitalul de Pediatrie Iaşi, potrivit sursei menționate anterior.

Lasă un comentariu