Dramele trăite de Rona Hartner: trei tentative de suicid și mari suferințe în dragoste: „Le-am tras cu spatele meu până când totul s-a făcut praf, sănătatea, totul”

eduard

Rona Hartner nu a avut o viață deloc ușoară. Vedeta a murit astăzi, 23 noiembrie, după o luptă grea cu cancerul. Recent, sora le scria oamenilor că artista își trăiește ultimele clipe și că este pe moarte, cerând acestora să se roage pentru sufletul său. Puțini sunt cei care știu despre dramele trăite de Rona Hartner – actrița a încercat să se sinucidă de trei ori, a trecut prin multe suferințe pe plan sentimental și nu doar o dată s-a luptat cu sărăcia și s-a văzut nevoită să supraviețuiască fără niciun ban.

Rona Hartner, o poveste de viață dramatică

A fost plină de viață, mereu optimistă și a știut să se descurce în fiecare situație în care viața a aruncat-o. Actrița Rona Hartner s-a stins astăzi, 23 noiembrie 2023, după multe lupte care i-au slăbit trupul și sufletul.

A fost diagnosticată în 2019 pentru prima oară cu cancer. S-a vindecat cu ajutorul unui tratament revoluționar în Franța. La patru ani, cancerul a revenit, punând stăpânire pe plămânii și creierul său, motiv pentru care sora ei a cerut oamenilor să le ceară gânduri bune și rugăciuni pentru Rona.

În luna iulie, actrița a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și creier. Boala era în stadiu patru, motiv pentru care medicii i-au cerut să amâne orice activitate, i-au interzis să călătorească și chiar să își conducă mașina.

Vedeta a mărturisit că s-a abandonat lui Dumnezeu și i-a cerut în fiecare o minune, spunând că nu și-a încheiat misiunea pe pământ.

În trecut, Rona a suferit de cancer de colon, de care s-a vindecat în Franța.

A învins un cancer de colon, dar recent medicii i-au găsit un cancer în faza patru. Doctorii i-au spus de la început că nu îi dau prea multe șanse să trăiască.

„Sunt nefumătoare. Nu am niciun motiv să am cancer de plămân. Ce, am răcit o dată și am cancer de plămân? Nu! A fost pe fond emoțional. Pentru că anul acesta am tras ca un măgăruș.

La niște chestii foarte grave, dure în viața mea. Piatră peste piatră, le-am tras cu spatele meu până când totul s-a făcut praf, sănătatea, totul!

Nici n-am spus nimănui, nici fratele, nici sora, nici mama nu știau ce greutăți am eu. Le țineam pentru mine, cum face lumea cu bun-simț. Haide, domnule, nu mă mai victimizez atât. Alții au probleme mai mari, le păstrez pe ale mele pentru mine.

Așa că am ținut totul în mine și am suferit. Așadar, corpul a reacționat. Iar veștile de la doctor care trebuie să-ți dea speranță și fericire îmi făceau și mai rău”, spunea artista recent.

A vrut să își pună capăt zilelor de mai multe ori

Viața Ronei nu a fost deloc una ușoară. Ea a avut prima tentativă de suicid la 18 ani. S-a dus pe litoral și plănuia să intre în mare, noaptea, și să nu mai iasă.

Cineva a decis să o salveze, iar Rona a numit-o „îngerul ei păzitor”.

„Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, a declarat Rona Hartner.

O altă tentativă de suicid a fost după o dezamăgire în dragoste. A avut o relație de 7 ani și credea, logodită fiind, că va avea parte de o căsătorie și o viață romantică împlinită. Nu s-a întâmplat, iar dezamăgirea a fost atât de mare încât a încercat să își pună capăt zilelor chiar în facultatea în care învăța. Tatăl ei a salvat-o ca prin minune.

Dramele trăite de Rona Hartner – a fost dezamăgită în dragoste de nenumărate ori

Actrița a avut ghinion în dragoste. Ultima dezamăgire a reprezentant-o Herve Camilleri, un bărbat de origine franceză care vedeta a divorțat după trei ani de relație.

În trecut, artista a fost căsătorită cu Rocco Sedano, cu care are și o fiică pe nume Rita. Cei doi au divorțat în2 008.

Ea a spus în trecut că fiecare relație pe care a avut-o a fost o lecție. A declarat că fericirea nu depinde de un bărbat, dar își dorește o relație și crede în continuare în căsătorie.

„Așa cum am divorțat de două ori aș mai divorța și de 1000 de ori dacă e nevoie”, a spus artista.

Ea a mărturisit că niciunul dintre foștii ei soți nu au ajutat-o cu nimic, având în vedere prin ce a trecut cu boala.

„Trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, a spus ea.

Fostul ei soț a luat ce a vrut la divorț

Rona Hartner a murit la doar 50 ani. În ultimele interviuri, vedeta mărturisea că are o misiune neîncheiată pe pământ și că se bagă ca Dumnezeu să nu o ia prea curând.

Despărțirea de cel de-al doilea soț, Herve Camilleri, a lăsat-o pe Rona rănită în dragoste și fără bani.

Partajul a lăsat-o pe actriță fără bani, pentru că a trebuit să îi ofere fostului soț o sumă semnificativă de bani. Cu toate acestea, actrița vorbea cu drag despre relația pe care a avut-o cu fostul DJ francez.

Ea a mărturisit că el a plecat „cu tot ce a vrut de la mine”, însă a ținut să menționeze că nu a fost trădată și povestea de dragoste dintre ei doi a fost frumoasă.

Dar nici el, nici primul soț nu s-au interesat de ea când aceasta trecea prin cea mai grea luptă a vieții sale.

Astăzi, Rona Hartner a încheiat lupta pe care o ducea de atâția ani.

Lasă un comentariu