Dorian Popa, noi detalii despre investițiile în afacerea lui Călin Donca. „Am fost contactat de…

eduard

Dorian Popa vine cu noi detalii cu privire la scandalul legat de investițiile făcute în afacerea cu panouri fotovoltaice SoleraX a milionarului Călin Donca, arestat recent pentru 30 de zile pentru evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune și manipularea pieței de capital.

Artistul spune că l-a cunoscut pe Călin Donca după ce și-a achiziționat personal câteva panouri fotovoltaice pentru casa lui. După ce le-a plătit, a auzit de acest personaj și de afacerea lui și a decis, ca mulți alții, să investească în ea. Ulterior a ieșit la iveală că parcurile în care oamenii au investit nu ar fi funcționale. Popa a investit 24.000 de euro în afacerea lui Donca.

„Nu ştiu ce să zic că se întâmplă!”
„L-am cunoscut pe Călin Donca în momentul în care am vrut să îmi montez panouri fotovoltaice. Cineva apropiat m-a întrebat de ce nu lucrez cu Călin, că omul e de 8 ani în domeniul energiei. Am postat pe vlog și facturile cu care mi-am plătit panourile. Toate informaţiile există în firma mea, probabil şi în firma lui. Şi când mi-am montat panourile pe casă, s-a legat un soi de prietenie.

Mi-a plăcut, omul mi-a vorbit frumos, în continuare nu ştiu ce să zic că se întâmplă, de abia aștept ca justiția să decidă şi să ne spună ceva concret. (…) Că am fost sau nu un gușter nici măcar nu știu deocamdată, pentru că încă nu s-a dovedit nimic. Suntem doar într-o stare de alertă, întrucât nu avem nicio informație.

Restul investiției a fost achiziția unei bucățele de parc fotovoltaic. Am investit 24.000 euro, dar vă pot spune că sunt oameni care au investit sume sănătoase” – a spus Dorian Popa, într-o intervenție prin video call la Antena 3.

Dorian Popa a mai precizat că a fost contactat de soția lui Călin Donca, care i-a spus că nu este adevărat ce se vehiculează cu privire la “țepele” luate de cei care au investit în afacerea soțului ei.

„Trebuie să fiu sincer!”
„Trebuie să fiu sincer. În primul rând am fost contactat de soția domnului Călin, care îmi spune că nu este adevărat ce se întâmplă, însă chiar nu mai știu ce să mai cred.

Între timp am făcut un grup pe WhatsApp cu toţi cei 30-40 de investitori. Am aflat acum cu stupoare că sunt unii oameni care au încasat niște sume estimative de la firmele lui Călin.

Deocamdată nu ştim ce se întâmplă acolo. Singurul lucru care pe mine m-a băgat un pic în starea de alertă a fost prelungirea arestului de la 24 de ore la 29 de zile. Ceea ce mă face să cred totuși că există oarecare dovezi. Înțeleg că parcurile fotovoltaice nu sunt incluse în acuzațiile ce-i sunt aduse domnului.

Însă problema ce mă frământă în mod direct este că și dacă ar fi chestii din trecutul dânsului se pot răsfrânge și asupra afacerilor contemporane, şi nu ne place situaţia şi nu putem să stăm deloc relaxați sau liniștiți” – a mai precizat Dorian Popa.

Lasă un comentariu